)Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
)
Zajímá mě to, jak se mohly projevit, když byly vymyšlené 

asi mi to daji maximalne novy kabel a novy usb 
tomiczek píše:Treba nekde zjistit, ale kupoval si to jako jeden celek, tak by po uplynuti doby, co maji na vyrizeni reklamace - dnu - melo jit odstoupit od smlouvy, ale nevim.
Co ten powerbutton? Ma to cenu zkouset reklamovat?

) Tato závada nebyla jediná... výdrž baterie byla opravdu zoufalá. Tak jsem odnesla mobil do T-Mobilu a byl odeslán do Britexu. Po 5 dnech jsem si jej vyzvedla zpět a v pořádku... V průběhu měsíce z ničeho nic začal padat signál, poté začal být problém u hovorů, kdy mne druhá strana neslyšela. Později se projevila DALŠÍ závada a to, že v mobilu chrastila jakási uvolněná součástka... ale fakt CHRASTILA... o další týden později se odchlípnul displej na pravém boku. Ano, šla jsem znovu do T-Mobilu. Ano, telefon byl 20.11.2014 odeslán znovu do Britexu...

strychova.petra píše:Zdravím Vás tu všechny
Jsem majitelkou iPhonu 5 z 11.12.2012... zakoupen u T-Mobile... letos v říjnu.. se projevila závada u Sleep Button (ano zjistila jsem si, že mám pravděpodobně tu "špatnou" serii![]()
)

(asi blbost co?!).
Tomstr22 píše:nejde dovolat druhé straně - ozve se akorát, že je "volaný účastník dočasně nedostupný". Druhá strana má ale mobil normálně zapnutý a přijde mu akorát SMS, že jsem se mu nedovolal.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé