kotelník píše:V drazdanech jedou pre-order, neni vubec problem koupit
Souhlas, dnes z Drazdan dovezen iPhone 6 Plus 64GB Silver

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
kotelník píše:V drazdanech jedou pre-order, neni vubec problem koupit
mike-biker píše:No je tu ještě další faktor. Jestli APPLE nějak zareaguje na problém s ohýbáním?!
Teoreticky může u dalších šarží změnit výrobní technologii - tedy spíše mírně upravit?!
Třeba bude zdržení pár týdnů, třeba se na to vykašle.
lemon84sky píše:pekne fotky u oboch. Ktorou aplikaciou fotis a ako nastavujes pri takychto podmienkach?
kotelník píše:pro zvědavé jsme se dnes pokusili vyfotit skoro stejné snímky při stejném nastavení na Iphone 5S a 6plus.
První série fotografií je velká šestka (dle šasu nahoře a vložené dříve), druhá je 5S. Někdy je maličko z jiného úhlu, mám malou přítelkyni
https://www.icloud.com/photostream/cs-cz/#A2Grq0zwIyh4g
zdcerny píše:Mě zase zajímá, kdy bude třetí vlna prodeje. Včera bylo pozdě.
Leonko píše:kotelník píše:[emoji1] nehybe se ani sestka ani plusko, mam doma oba.
Baterku budu davat sem, zde je vlakno o iphone 6, tam o ios 8, ktery je na mnoho hw zarizeni
neboj až príde metalgirl, tak ti to tu aj tak pomaže, tak ako to robila aj pred tým
Leonko píše:Kompetentná osoba nato nie som, ale poukazovať si môžem načo chcem aj keď sa postavíš na hlavu.
A preco by mala ?
no napríklad preto : Metalgirl @ iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
a preto : mike03 @ iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
Clon píše:A hodit sem odkaz na tu mobilmanii - to uz by neslo? Se mi to tam chce akorat hledat.
Schumi píše:Tak snad se už dočkáme i u nás, Apple už má na CZ stránkách info o iPhone 6 a dostupnost : Termín dostupnosti doplníme už brzy
Jadro píše:Cuting: ja dlouho vahal az rozhidl osud6ky v Nemecku nejsou, tak jsem risknul 6 Plus s tim, ze v nejhorsim ji tu muzu prodat a koupit 6ku. Ale zatim jsem nadseny, takze vymena nehrozi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé