Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mike-biker píše:Mám TomTom GO a Dynavix a obě zatím nejsou přizpůsobené.
Bl4de píše:Tak před chvílí mě přišel třetí kus iPhonu X...
siana píše:Zvažovala jsem nejdřív koupi iP 8, ale teď už vím, že půjdu rovnou na stříbrnou X-ku. Kryty odjakživa kupuju buď originální Apple nebo Spigen. Potřebovala bych ale poradit nějakou rychlou Qi nabíječku, případně i odkaz odkud jste objednávali a jestli je třeba dokoupit zdroj (jaký) a odpovídající kabel. Díky za rady... :-)
siana píše:Bl4de píše:Tak před chvílí mě přišel třetí kus iPhonu X...
Tuším, že jsi kupoval online v AS. Jaká je u nich záruka pro obyčejného smrtelníka co nekupuje na firmu?
libor.1 píše:Asi je ještě brzy,ale bude letos nějaký update IPX ?
premierrr píše:Ahoj, docela mě láká IPhone 8 Plus a jeho TrueTone display. Podobá se display 8 Plus OLED u Xka kvalitou nebo jsou na tom OLED o hodně lépe a rozdíl tam je vidět ?
siana píše:Zdravím, asi před hodinou mi přišel z AS krásný stříbrný iP X. Proběhlo automatické nastavení, zatím vše vypadá OK, ale přeci jen mám dotaz na vás už zkušenější.
1. Zdá se mi, že se telefon docela rychle a celkem hodně zahřívá. Mohlo by to být tím, že poměrně dlouho stahoval a stále ještě instaluje některé aplikace? U iP6 jsem zahřívání nepozorovala, i když nová instalace nebyla na denním pořádku
2. Schází mi ukazatel procent u baterie, ale vypadá to, že nejde nastavit.
Díky za odezvy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé