Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
lolofon píše:Chces tym povedat, ze vypaleny pixel nieje dovod k reklamacii? mal si uz niekedy vypaleny pixel na monitore? je to velmi neprijemne a rusiace. Taketo monitory beru bez debaty naspet na reklamaciu. K tomu pixelu je vadny este home button, ktore nefunguje, pokial sa nestlaci silou. Niekedy ide aj pri beznom stlaceni, no treba najst tuspravnu polohu. Takisto slabsia vydrz baterie. Myslis ze po spisani tychto zavad mi iPhone nezreklamuju?
Este otazka na autorizovany servis, kde sa takyto nachadza, resp. v autorizovanom servise mozu telefon rozobrat, no v Britexe nesmu?
pistak píše:Ok, ale určite to sem nápis. Hodi sa to
Carabei píše:Pokud je máš zaplacený, tak je máš i v iTunes. Praskající kryt mi přijde jako předem neuznaná reklamace
S474N píše:Nesdilim tvuj nazor a v navaznosti na to pujdu zkusit vyreklamovat svuj stary 3G.
S474N píše:Maylie: urcite si necham do predavaciho protokolu napsat kompletni stav pristroje, to, ze jsou cidla vody cista a ze je telefon ve spickovem stavu celkove. A taky tam pridam, ze mi prasl kryt presne jak je psano na internetu v diskuzich (i zahranicnich) - tzn. u prepinacu, audiojack atd. Tak jsem zvedav, jestli z toho vybrusli.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé