Pred trema tydnama jsem prodal 4s a abych si ukratil cekani na 5tku, koupil jsem si na "hrani"galaxy s3. No po trech tydnech pouzivani jsem opravdu prekvapen jak telefon s posledni verzi androidu (jelly bean) slape. Vse je dostatecne rychle (ikdyz ios je stale zivejsi), na 4,8" displej se krasne kouka, vydrz na baterii slusna, rekl bych srovnatelna se 4s. Konstrukce super, vse sedi jak ma, nic nevrze, plasty mi nevadi.
Dnes se mi dostal do ruky konecne iP5. Pri rozbalovani jsem mel trosku strach z oderku a jinych vyrobnich vad, kterych je plny internet, nastesti me ta smula obesla.
Konstrukce je super, telefon pusobi luxusnim dojmem. Mam cernou variantu a je to opravdu krasny kus technologie. Displej me potesil vetsi uhlopricka mi osobne vyhovuje i ty saturovane barvy se mi libi. (Jen poznamka: u S3 se da saturace barev menit, v nastaveni je 5 rezimu, kdo nema rad omalovanky, tak je to otazka par kliknuti). Telefon je opravdu neuveritelne lehky a rychly, oproti 4s je to znat coz jsem necekal. Vse raketove startuje, vypina a prepina

Kdyz tedy shrnu design, dilenske spracovani a odezvu systemu, tak pro me je telefonv tomto ohledu bez konkurence.
Co se ios 6 tyce. Po zkusenosti s androidem mi to pride jako nedodelavka a doufam, ze jailbreak prijde hodne brzo. (Muj osobni nazor, nikomu nevnucuji)
Jeste je brzo hodnotit baterii, tel mam par hodin. Po par dnech se tu jeste objevim a postnu nejake postrehy.
P.S. Pocit při serfovani na ip5 oproti galaxy je jako přejít z 17" notebooku na 10" netbook. Na těch skoro 5 palců jsem si za těch par dnu neuvěřitelně návykl ;( .