Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
BlackiP píše:Apple online store právě změnil status u objednávek z 28.9. na příprava k odeslání.
antwuand píše:Tak jsem dneska sehnal černý 16GB v Plzni ve Vodafonu na Náměstí Republiky, měli poslední kus. Ale dozvěděl jsem se, že by měli mít ještě několik kusů v Praze na I.Páku.
locoto píše:ja mam objednan bily 32GB z 28.9. a taky odeslano, delivery zejtra.
nedostupnost apple stranek je mozna zpusoben, ze vsech 5 mil lidi dostalo email o expedici zasilky a checkujou to
CoolPoker píše:Já mám objednáno z noci 28.9.2012 32 Gb black a ještě odesláno není . Navíc je AOS zas nedostupný kvůli Keynote. Takže objednávku nemohu sledovat. Doufám, že odstavka neovlivní odesílání. Taky bych se rád zítra dočkal:)
fido_cz píše:Nijak, strhnou si je sami.
faithy píše:fido_cz píše:Nijak, strhnou si je sami.
A co když už tam nebude mít dost peněz?
shotik píše:a co kdyz nemas povolenej kontokorent:) ja myslim ze si vezme cast a pak az tam dorazi love tak si vezme zbytek .
carlooser píše:Dnes mi volala paní z T-mobile centra, že mají iPhone32GB a iPhone64GB v bílé barvě. Objednal jsem iPhone32GB white. A už je na cestě.
KUba_ píše:Dneska jsem byl u O2, bylo mi sděleno že už nemají žádné nanoSIM karty, a ani neví kdy budou mít další. Pokud je nebudou mít ani v polovině listopadu, kdy ji budu potřebovat budu nejnaštvanější zákazník O2.
iTukan píše:KUba_ píše:Dneska jsem byl u O2, bylo mi sděleno že už nemají žádné nanoSIM karty, a ani neví kdy budou mít další. Pokud je nebudou mít ani v polovině listopadu, kdy ji budu potřebovat budu nejnaštvanější zákazník O2.
Pokud mas microSIMM není problém ostříhat. Dnes ráno jsem to dělal, otázka pár minnut, funguje bez problému...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé