Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
smoldik píše:Mate nekdo u 5s taky volnejsi home button? zda se mi, ze tam trochu plave.
Bobo17 píše:iPhone 5S je dostatek a vzdy byl
Aspon ve Vodafone meli vzdy aspon 5 -6 kusu
Den po uvedeni meli cca 8 kusu, takze kamkoliv vejdu jsou
ouklahoma píše:já už čekám 3 týdny u Alzy a pořád zero. Dneska jsem objednal u T-Mobile, 16GB space grey skladem, prý ve středu doručení poštou. objednávali jste někdo taky tady? dá se tomu věřit?
Bobo17 píše:OK
Jinak, vyplati se mi prechod z 5 na 5S?
kotelník píše:Ja taky presel a nelituji
honzabob píše: Jen se pořád nemůžu rozhodnout pro barvu. Vyzkoušel jsem si v prodejnách černou i bílou verzi (zlatou určitě nechci) a přikláním se spíš k černé. Jen mi přijde až trochu moc konzervativní na to, jaký špičkový přístroj to je.
To se bude blbě odhadovat ne? Termín dodání je zdá se u všech prodejců poměrně vágní. Osobně kdybych kupoval bych zvážil právě zlatou variantu, díky které (když už kupuju takový drahý stroj) by bylo vidět že je to právě 5S. Přesto uznávám, že právě tahle je nejvíc kontroverzní.honzabob píše:Radost si udělám na Vánoce a už se nemůžu dočkat
Leonko píše:kotelník píše:Ja taky presel a nelituji
to je ten TouchID taký zazrak ?
Tom_Ass píše:já prodal svůj iphone 5 za 13K, takže doplatit 4K na novej telefon, kterej je o dost lepší mi nepřijde taková hrůza. Baterka mi vydrží tak o dvě hodiny víc než u 5ky. Co se týče rychlosti, je to v podstatě stejnýAle nepřekousnul bych bílej telefon ani za nic, jakejkoliv. Bílá je pro holky
Měl jsem černý 2G (jiná barva nebyla), 3G (jiná barva nebyla), 5 (tam mě štvaly ty oděrky) a 5S vypadá ve space grey výborně. Přemýšlel jsem o té zlaté, ale ta bílá mě tam štvala. Já prostě bílý telefony rád nemám
U té černé krásně vynikne ten kontrast šedé a černé a vypadá to hodně luxusně
toť můj názor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé