Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

smoldik píše:Mate nekdo u 5s taky volnejsi home button? zda se mi, ze tam trochu plave.

), TouchID je skvelé.
Bobo17 píše:iPhone 5S je dostatek a vzdy byl
Aspon ve Vodafone meli vzdy aspon 5 -6 kusu
Den po uvedeni meli cca 8 kusu, takze kamkoliv vejdu jsou

ouklahoma píše:já už čekám 3 týdny u Alzy a pořád zero. Dneska jsem objednal u T-Mobile, 16GB space grey skladem, prý ve středu doručení poštou. objednávali jste někdo taky tady? dá se tomu věřit?
"

, když to přišlo, tak jsem to hodinu zkoumal než jsem to rozbalil
, jinak originál zabalené, český popis, podle kódů na krabičce jsem zjistil, že je určený pro evropu a český trh, tak jsem ho robalil, a zatím funguje bez problémů
, dneska jdu rozbalit večer černou pětku 64gb, která stála 16090,- a objednanou mám ještě zlatou 5s 16gb, tak předpokládám, že taky přijde v pořádku
.
žeby si jeden poslal 

.

Bobo17 píše:OK
Jinak, vyplati se mi prechod z 5 na 5S?

kotelník píše:Ja taky presel a nelituji

honzabob píše: Jen se pořád nemůžu rozhodnout pro barvu. Vyzkoušel jsem si v prodejnách černou i bílou verzi (zlatou určitě nechci) a přikláním se spíš k černé. Jen mi přijde až trochu moc konzervativní na to, jaký špičkový přístroj to je.
Nakonec jsem vybral Silver. Jednak cernou jsem mel 4S a jednak proste bily iPhone je bily iPhone 

)) a potom se mi zda celkove hezce.. Proste jsem u iphone od zacatku a jsem vzdy spokojenej s novou verzi
To se bude blbě odhadovat ne? Termín dodání je zdá se u všech prodejců poměrně vágní. Osobně kdybych kupoval bych zvážil právě zlatou variantu, díky které (když už kupuju takový drahý stroj) by bylo vidět že je to právě 5S. Přesto uznávám, že právě tahle je nejvíc kontroverzní.honzabob píše:Radost si udělám na Vánoce a už se nemůžu dočkat

Ale nepřekousnul bych bílej telefon ani za nic, jakejkoliv. Bílá je pro holky
Měl jsem černý 2G (jiná barva nebyla), 3G (jiná barva nebyla), 5 (tam mě štvaly ty oděrky) a 5S vypadá ve space grey výborně. Přemýšlel jsem o té zlaté, ale ta bílá mě tam štvala. Já prostě bílý telefony rád nemám
U té černé krásně vynikne ten kontrast šedé a černé a vypadá to hodně luxusně
toť můj názor

Leonko píše:kotelník píše:Ja taky presel a nelituji
to je ten TouchID taký zazrak ?

Tom_Ass píše:já prodal svůj iphone 5 za 13K, takže doplatit 4K na novej telefon, kterej je o dost lepší mi nepřijde taková hrůza. Baterka mi vydrží tak o dvě hodiny víc než u 5ky. Co se týče rychlosti, je to v podstatě stejnýAle nepřekousnul bych bílej telefon ani za nic, jakejkoliv. Bílá je pro holky
Měl jsem černý 2G (jiná barva nebyla), 3G (jiná barva nebyla), 5 (tam mě štvaly ty oděrky) a 5S vypadá ve space grey výborně. Přemýšlel jsem o té zlaté, ale ta bílá mě tam štvala. Já prostě bílý telefony rád nemám
U té černé krásně vynikne ten kontrast šedé a černé a vypadá to hodně luxusně
toť můj názor

jsem se letos rozsoupl s novinkami

, tak bych už asi objednávku dávno zrušil. Na to, že jsou autorizovaní prodejci Applu, tak na ně nakousnuté jablko nějak zapomíná s dodávkama
.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé