Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
controller píše:Nechápu, proč Češi nakupují jinde než na apple.cz...
Zabils celej den a stejně utratil víc.. Takhle ti ho mohl za tři dny hodit domů kurýr..
Jadro píše:honzabob píše: Jen se pořád nemůžu rozhodnout pro barvu. Vyzkoušel jsem si v prodejnách černou i bílou verzi (zlatou určitě nechci) a přikláním se spíš k černé. Jen mi přijde až trochu moc konzervativní na to, jaký špičkový přístroj to je.
Tak stejne dilema jsem resilNakonec jsem vybral Silver. Jednak cernou jsem mel 4S a jednak proste bily iPhone je bily iPhone
Zabils celej den a stejně utratil víc.. Takhle ti ho mohl za tři dny hodit domů kurýr..
mike-biker píše:Největší držák byla iPhone 4. Ale to mi docela vadí na APPLE, nároky na HW se zvýšily, používání dat a 3G je taky za ty tři roky jinde, a oni zvýšili kapacitu baterie o 5%.
To je jedna z mála věcí, co mě ukrutně sere!![]()
Co by se stalo, kdyby tam dali alespoň 2.300mAH baterku?
kalafuna píše:Tak mam doma teď 2 iPhony 5s kvůli reklamaci a u toho nového se mi nějak nezdá baterka... nebo je to jen tím že se musí během týdne rozběhnout ? I tak se mi to zdá veliký rozdíl ve výdrži.
2MATRIX píše:Problem s bateriou u iPhone 5S je katastrofalny.. nieco na uvod :
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/iph ... fault.aspx
Mam iPhone 5S od vyroby bol v nom iOS 7.0.3 , lokalizacne sluzby mam vypnute , BT vypnuty , 3G mam vypnute ,osviezenie aplikacii na pozadi vypnute , wifi vypnute , natifikacie vypnute.Bateria mi v NOVOM telefone prosim pekne vydrzi 4hodiny!!! slovom styri. Podla mna maximalny fail! Ak totiz za telefon vysolim 3 nasobok ceny konkurenc.telefonov , ocakavam 100% spokojnost a nie ze telefon sa vybije 10x skorej ako 3 rocna nokia.Za tie nekrestanske prachy co to predavaju maju nie len telefon ako celok ale este aj kazdy komponent ktory donho davaju peclivo otestovat a skontrolovat , a dodat len 100% produkt.. idem spravit na novom telefone restore ked to v apple nevedeli, ak nepomoze pojde reklamacia a vazne pouvazujem o inej znacke. Taketo decke chyby si predsa za tie peniaze nemozu dovolit..a ako citam po internete vela ludi ma s vydrzou velky problem.
mike03 píše: Vstupni kontrola ve fabrikach prekontroluje napr. 5kusu ze 100 a posle to dal, kdyz jsou dobry. Tak to je u vseho co se vyrabi.
Jadro píše:Navic si platis i ten servis. Reklamuj, dostanes novy kus. Ktery jiny vyrobce ti tohle da?
korwin píše:Tak můj evidentne zkontrolovali![]()
Oproti 4S při stejném nebo větším používání mnohem lepší výdrž. Na 4S při edge večer 20%, na 5S na 3G/LTE večer 40-50%. Při navigaci v aute po cca 200km na 4S 50%, na 5S 75% a to ještě s přehráváním hudby. Oboje na google maps.
Max spokojenost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé