Koukam, ze se to tu rozjelo, tak taky prispeju svou troskou do mlyna. Od soboty mam iPhone 6 Plus 64GB Silver
Prvni dojem:
VELIKOST. Po wow efektu z velikosti na prvni pohled a dotek, skvely. Potesilo me opet kvalitni dilenske zpracovani. U 5S jsem mel mozna smulu, ale vsechny 4 kusy nebyly dobre slicovane, suplik na SIM nakrivo apod. U 6P vse paradne sedi. Oble hrany jsou presne mohe gusto, hranate iP mi nesedely v ruce. Vystouply fotak mi porad prijde blbost, ale na druhou stranu asi to musi byt, vcetne te tenkosti. Asi by byl jinak o dost tezsi. Prouzky nejsou nejlepsi designovy prvek, ale u Silver mi az tak nevadi.
Baterie:
PARADA. V pohode mi vydrzela dva dny. Dost hovoru (v praci), web, WhatsApp, hodina cuceni na iVysilani na serial, Tapatalk, atd. Jednoznacne super
Prace se zarizenim:
RADOST. Mel jsem trochu obavy z te velikosti, ale rikal jsem si, ze kdyz vetsi nez 5S, tak uz poradne. Navic nemam tablet a zatim nechci. 6 Plus je pro me skvely kompromis. Obcas je problem ho nekde ulozit, ale vetsinou se vejde do predni kapsy kalhot. A na praci, surfovani a vse vubec je ta velikost parada. Vcera jsem byl s brachou pro 6ku a prisla uz mi mala

jedina vyhoda je, ze 6ku zvladam pohodlne ovladat jednou rukou, u 6Plus dosahnu na A jen tak tak

O rychlosti snad ani neni potreba mluvit. Vse svisti paradne.
Displej:
NADHERA. Je radost na nej koukat i se ho dotykat. Barvy, rozliseni a vse je krasne. Jak jsem uz rikal oble hrany a hladke sklo jakoby primo rikali: "Dotkni se me."
Fotak:
UZAS. Porad me necim prekvapuje. Fotky jsou krasne, ostre a to i za snizenych podminek. Kazdy mesic fotim v praci jednu stejnou fotku. Kdyz jsem ji vcera poprve vyfotil s 6Plus az jsem se lekl jak byla ostra. S 5S se mi nikdy ostra vyfotit nepovedla. U jedna fotka mi krasne vysla, ze byl ostry predmet, ktery jsem fotil a vse ostatni bylo rozostrene (upozornuju, ze jsem nic nenastavoval, jen cvakl). A fotka vypada jak od profika. S videem jsem zatim nemel moc cas si hrat, takze to me jeste ceka.
Celkovy dojem:
TOTALNI SPOKOJENOST. Jak jsem byl z 5S nakonec rozladeny (4 reklamace a nakonec odstoupeni od smlouvy), tak z 6P jsem nadseny. Zase me bavi iPhone pouzivat...
Na zaver screen baterky, snad me nikdo neukamenuje, kdyz to dam sem (a ne do vlakna s vydrzi), aby to bylo komplet. Nedotahl jsem to az do nuly, musel jsem nabit kvuli odjezdu do Drazdan pro tu brachovu 6ku
http://img.tapatalk.com/d/14/10/01/sevuha3a.jpg