Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Nadzi píše:Mno ja tieto nastavenia mam zapnute uz roky rokuce na ios a androidoch a vzdy som po celodennom pouzivani mal vecer okolo 40 percent baterky a nabijal som napriklad az rano ked som vstal
Nadzi píše:Vcera vecer som nabil telefon respektive dnes o 2 rano odpojil z nabky a rano o 8 hodine mal telefon uz len 97percent baterky
Nadzi píše:Hral som sa snim chvilu striekoval muziku 2 videa 8 minutove hra 20 minut a je 11:42 a uz mam len 79 percent baterky
Nadzi píše:Neexistuje nejaka aplikacia ktora by vedela zistit ci nieje vadna bateria?
PS: vam co to drzi 2 dni bateria tak co vsetko pouzivate?
Ako sa dá vypnúť 4G? Mne to nejde.rony píše:mam vypnute lte lebo viem,ze ak sa casto meni ikonka signalu z lte na 3g, zere to zdroje, takze mam zapnute trvale 3g.
Nadzi píše:Kolko vam prosim vydrzi bateria na Xku?
serwo píše:Ahoj.
Vie niekto, prečo, keď si otvorím nejaký web v Safari, na ktorom používam prihlasovacie údaje a neodhlasujem sa, sa mi vždy zobrazí logo FID? Stáva sa to napríklad aj vtedy, keď si tú stránku otvorím (zosníma mi tvár prvýkrát), potom idem na nejaký článok a keď sa vrátim o krok späť, tak opäť mi zoskenuje tvár. Prečo to robí?
serwo píše:Ako sa dá vypnúť 4G? Mne to nejde.rony píše:mam vypnute lte lebo viem,ze ak sa casto meni ikonka signalu z lte na 3g, zere to zdroje, takze mam zapnute trvale 3g.
Ešte ma napadla jedna otázka v súvislosti s vyššou spotrebou baterky pri prepínaní zo 4G na 3G. Nebude to to isté aj pri prepínaní z 3G na 2G?rony píše:mam vypnute lte lebo viem,ze ak sa casto meni ikonka signalu z lte na 3g, zere to zdroje, takze mam zapnute trvale 3g.
thomasek79 píše:výdrž mého iPhonu
https://imageshack.com/a/img924/285/vvw91R.png
serwo píše:Mňa zas zaujíma to, že prečo mám využitie rovnaké ako pohotovosť.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé