Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
avixe píše:avixe píše:počas týždňa používania iPhone 5 som ho restoroval 3 krát kolo vyššie spomenutym problémom, dnes som to urobil 4ty krát a problémy s WiFi a klavesnicou sa stratili, vyzerá to tak že aj batérie ide pomalšie dole... to ešte dopisem o pár hodin
par prispevkov vyssie som to napisal
sepes píše:Já mám zásadní problém s nekvalitními hovory (praskání chrčení, jakoby druhá strana volala přes hadru) dělá to u cca třetiny hovorů. Volal jsem na T-mobile a borec mně řekl, že je to nekvallitním 3G signálem a ten ruší gsm signál a at vypnu 3G v nastavení. To jsem udělal a skutečně to přestalo. Dělá to opravdu jen v místech, kde je 3G slabé a chvíli naskuje a chvíli se mnění na Edge. Jsem z Brna a tady je 3G kvalitní, tak akorát ve středu města. Příjde mi to, jako řešení neřešení. To je jak kdybych si koupil auto s turbem a to jezdilo špatně a v servisu mně řekli at vypnu turbo, že to pojede pomaleji, ale bez problémů. ještě zkusím zavolat na podporu Apple co mně k tomu řeknou. 4S ve stejných místo tento problém nemělo.
Má někdo podobný problém ? Případně neporadí někdo, jak toto řešit ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé