iPhone 5 - ceny, dostupnost, kde koupit v ČR.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

probed | stř říj 31, 2012 7:51 pm

Re: iPhone 5 - ceny, dostupnost, kde koupit v ČR.

Zpráva z Applestoru, iPhone 5 white 32GB, odesláno 31.10 doručení zitra, tedy 1.11. Objednával jsem 5.10....
iPhone X 256GB Space Grey
MacBook Pro (Retina, 13-inch 2016 Touch Bar)
Host
Host

grey | čtv lis 01, 2012 1:09 am

to:zralok6070 no ja měl datum doručení 31.10-5.11 a přišel už 29.10. Černá verze a naprosto bez chybičky.
iPhone 4 16 GB black-out
iPhone 5 32 GB White-out
iPad Retina
Host
Host

zralok6070 | čtv lis 01, 2012 10:54 am

to:grey

no já objednal 6.10. a zatím se s objednávkou stále nic neděje, furt stejný status na apple online store

a to mám taky iP black 32gb.. už se nemůžu dočkat :(

PospisilDa | čtv lis 01, 2012 4:13 pm

to:zralok6070

Já objednával 8.10. 64 GB black a mám termín ode dneška tedy 1.- 7. 11. a taky tam mám pořád ten samý status. Možná že jim teď má přijít další várka takže to nebude hned ten první den ale v tom termínu určitě ;-)
Host
Host

Uživatelský avatar krabicka3 | čtv lis 01, 2012 5:31 pm

Pasis píše:V Plzni na náměstí u VF maj 1 kus bílý 64gb.

Tak me to prestalo bavit, a udelal jsem si dneska z Prahy maly vylet. :)
Ted jsem ho poprve pripojil, a akorat tam nalejvam aplikace, muziku, fotky...

2 Pasis: Diky za info! ;)
iPhone X 256GB Space Gray, iPad Pro 12.9 512GB Cellular Space Gray
Host
Host

TomN | čtv lis 01, 2012 6:20 pm

to: zralok6070, PospisilDa

To jsem rad ze v tom nejsem sam. 7.10. objednana bila petka 16gb, Dorucuje: 1. Nov - 7. Nov. A porad nic, zadna zmena stavu. Snad to uz poslou, jinak se snad ucekam:-)
Host
Host

PospisilDa | čtv lis 01, 2012 7:13 pm

Ještě bych měl dotaz na ty co už si od Applu něco objednávali. Jak je to u nich s dopravcem? Jezdí i o víkendu? A když vás nezastihnou doma tak vám volají na telefon a domlouvají s vámi dobu kdy vám to přivezou nebo jak to je? Díky
Host
Host

Uživatelský avatar SteveJSF | čtv lis 01, 2012 7:55 pm

Asi zalezi na jednotlivych lidech - ted mi volal snad uz od baraku, kdyz zjistil, ze nejsem doma. Da se s nim pak domluvit na den a hodinu, pripadne ze to doveze do prace nebo nekam jinam.

Letos me docela zaskocil - dal jsem mu adresu k manzelce do prace a jeji telefon, on tam dojel, nevedel kde zazvonit, tak ji zavolal a ona pro to dosla k vratum. Nic pritom od ni nechtel, zadny doklad, jen at to pry podepise a prevezme. Mohl to byt klidne kdokoliv.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)

KarlosDicady | pát lis 02, 2012 12:09 am

Tak už mě to přestalo bavit čekám na něj víc jak měsíc.
Obvolal jsem známí kde kdo pracuje no a člověk u TM se našel a konečně si pro něj pojedu :) tak snad se to povede. Sice už jsem čekal že bude do té doby i JB ,ale co se dá dělat bez toho dokažu žít :wink:

zralok6070 | pát lis 02, 2012 1:48 pm

to: TomN, PospisilDa

Čus hoši, tak jak jste na tom? U mě stále nic nového.. vidím to, že to začnou odesílat asi až po víkendu ://...

Maverick | pát lis 02, 2012 3:05 pm

Pro ty, kdo mají zájem o iPhone 5 - 16GB White, pán ve vodafonu, v Brně Olympii, mi řekl, že je mají skladem, ale nejvíc ho zajímá, jestli ho berete se smlouvou nebo bez. Já jelikož toužím po bílé 64GB, tak jsem to neřešil, ale pokud by někdo chtěl 16GB bílý, tak tady by to mohlo vyjít. :-)

TomN | pát lis 02, 2012 5:52 pm

to: zralok6070, PospisilDa

Zmena stavu: Priprava k odeslani. Vypada to dobre, po vikendu by mohl snad i prijit... :P
Host
Host

zralok6070 | pát lis 02, 2012 6:28 pm

to: TomN

Yes :) jsme na tom stejně.. ten víkend bude asi hodně dlouhej.. :D
Doufám, když už čekáme že to bude nějaká nová dodávka s deluxe stroji :D

MODERÁTOR iTukan POZNAMENÁVÁ:

Pocity probirejte na chatu. Jiz jste OT!

PospisilDa | pát lis 02, 2012 11:21 pm

to: zralok6070, TomN

Jsem na tom úplně stejně jako vy ;-) Snad v úterý by mohl být doma
Host
Host

cabadaj | sob lis 03, 2012 6:22 am

Ja musim pockat az se k nemu dostane o2 pres Datart. Takze jeste aspon 2tydny :Search:

KarlosDicady | sob lis 03, 2012 4:47 pm

Tak jsem si pro něj včera konečně byl :wink: čekal jsem 4 hodiny než ho do TM přivezli. Jedinej kus 16 bílí. Ale už je konečně doma

kotelník | ned lis 04, 2012 11:49 am

Nevíte kde na Moravě by mohl být iP 5 16gb black skladem?
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

Demo27 | ned lis 04, 2012 12:12 pm

Neví někdo jak je to s Apple storem v Drážďanech? Asi by tam neměl být problém iP 5 sehnat ne?

majklus | ned lis 04, 2012 6:03 pm

10.10. objednán a dnes mi tam skočilo příprava k odeslání, tak snad ráno bude status odesláno.

edit: 5.11. 12:11 stav odesláno, doručení zítra :)

už se těším jak malej, poslední iPhone jsem měl 3G :D
Host
Host

zdenda29 | pon lis 05, 2012 2:34 pm

Pánové nemáte nějaké aktuální info kde bych mohl sehnat v Praze u operátora na volný prodej iPhone 5? Na velikosti a barvě ani nezáleží. Děkuji
Host
Host

Uživatelský avatar Carabei | pon lis 05, 2012 2:50 pm

do Vodafonu by snad mely prijit v patek
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Uživatelský avatar krabicka3 | pon lis 05, 2012 4:34 pm

Jj, to mi rikali ve Vodafonu pred cca tydnem..."mely by prijit v patek" a pak nic z toho (resp. prislo jim park kusu 16GB verze, kterou jsem nechtel). :( Treba to tento patek bude opravdu jine a fakt prijdou. Rekl bych, ze je to az pravdepodobne, protoze ja uz jsem si kvuli svemu udelal vylet do Plzne, takze ted uz se muzeou vesele naskladnit. :)
iPhone X 256GB Space Gray, iPad Pro 12.9 512GB Cellular Space Gray
Host
Host

Feri | pon lis 05, 2012 4:38 pm

To stejné teď slibovala operátorka na lince T-mobile pro firemní zákazníky, vpodstatě stejně, jako každý jiný týden... :(

Uživatelský avatar Tom_Ass | pon lis 05, 2012 5:42 pm

Nevíte někdo, jak to je s dostupností iPhone 5 pro firemní zákazníky u O2? Slyšel jsem něco o nějakém pořadníku. Je na tom něco pravdy?
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
Host
Host

pjupju | pon lis 05, 2012 5:47 pm

Objednaval jsem iPhone 5 na apple.cz. Dneska mi prisel mail, ze by potrebovali ode me:
1) Řidičský průkaz, občanský průkaz nebo cestovní pas majitele kreditní karty
2) aktuální výpis z účtu kreditní karty / výpis z účtu, na kterém je viditené jméno, adresa a číslo kreditní karty majitele účtu.
Taky jste museli posilat tyto dokumenty?
Host
Host

Uživatelský avatar TDa | pon lis 05, 2012 5:57 pm

pjupju: ne, asi jsi zloděj :D
iPhone expert
iPhone expert

saritage | pon lis 05, 2012 6:37 pm

Co se týče operátorů a dostupnosti tak je situace velmi žalostná, já už mám u T-mobile požadavek asi z 28.9 na iP5 64GB White, který řeší retence a k mému údivu i reklamace.
Ovšem konkrétní datum není, teď už jenom čekám až mi z Appstoru telefon přijde, dodání mám mezi 12-16.11.
Lituju, že jsem si na appstore neudělal jako pojistku objednávku hned kdy to šlo :( toto jsem fakt nečekal, ale co už alespoň zkušenost pro příště.
Host
Host

Uživatelský avatar iTukan | pon lis 05, 2012 6:52 pm

Tom_Ass píše:Nevíte někdo, jak to je s dostupností iPhone 5 pro firemní zákazníky u O2? Slyšel jsem něco o nějakém pořadníku. Je na tom něco pravdy?

O2 prodavat iPhone 5 nebude, musis ho koupit jinde a u O2 ziskas slevy za plneni... http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefon ... one-5.html
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tom_Ass | pon lis 05, 2012 7:29 pm

itukan: já mám od jejich obchodního zástupce informaci, že pro firemní zákazníky budou k dispozici, jenže pořád neví kdy. To samé iPhone 4S...taky je normálně neprodávali, ale pro firemní zákazníky k dispozici jsou a byl mi nabízen. Ještě jsem se ptal, jestli mi dají slevu, když teda jsem firemní zákazník, jak píšou na svých stránkách nebo jak jsi teď uváděl ten odkaz, ale jako firemní zákazník na tu slevu nárok nemám. Takže bych musel zaplatit plnou částku, což nechci, protože jako firemní zákazník mám slevu...jenže až v tu chvíli, kdy budou k dispozici, což nevím kdy je a asi to neví nikdo, jak tak koukám.
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
Host
Host

Uživatelský avatar iTukan | pon lis 05, 2012 7:34 pm

ok, beru zpět... nejednal jsem s O2 obchodníky, vycházel jsem z veřejně dostupných informací. Snad se to brzy uvoní. Známý čeká od prvního dne uvedení na dodávku od T-mobile, tam mu ho zase nechteji dat, ze neuzavre novou smlouvu/cislo, prestoze u nich uvali sestimistnou castku rocne. Operatori si deaji co chteji...
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tom_Ass | pon lis 05, 2012 7:51 pm

iTukan: mě už tohle jednání operátorů přestává bavit. Máme jedny z nejdražších služeb vůbec a co se týče péče o zákazníka, tak ta je nulová. I opice v zoo by si nás víc vážila. Nevím, jak je to s dodávkami pro apple store v ČR, ale dokud nezmizí doba dodání 3-4 týdny z jejich stránek, tak se iPhonu 5 od operátorů asi nedočkáme.
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
Host
Host

Demo27 | pon lis 05, 2012 8:34 pm

Tom_Ass píše:Nevíte někdo, jak to je s dostupností iPhone 5 pro firemní zákazníky u O2? Slyšel jsem něco o nějakém pořadníku. Je na tom něco pravdy?

Kámoš teď na FB házel tohle: Neomezené volání, neomezené sms, internet v mobilu 10 GB + iPhone 5 16 GB za 1,-... Tak tahle legrace vás vyjde na 2000,- vč. DPH měsíčně. Kdo to chce, pište do zpráv, je to jen na IČO..

P.S. Fakt nikdo nevíte to Německo? :)

Uživatelský avatar avixe | pon lis 05, 2012 9:01 pm

Obrázek
"audietur et altera pars"
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Pasis | pon lis 05, 2012 9:22 pm

Tom_Ass píše:iTukan: mě už tohle jednání operátorů přestává bavit. Máme jedny z nejdražších služeb vůbec a co se týče péče o zákazníka, tak ta je nulová. I opice v zoo by si nás víc vážila. Nevím, jak je to s dodávkami pro apple store v ČR, ale dokud nezmizí doba dodání 3-4 týdny z jejich stránek, tak se iPhonu 5 od operátorů asi nedočkáme.

Dneska jsem byl u VF stánku u nás v Plzni, protože zítra mi má přijít IP5 z Apple Store, chtěl jsem po nich nanosim, to bylo OK, ale když mi ji chtěly aktivovat nešlo to, protože jsem přecházel na nový tarif, že to mam ve stádiu objednávky, že s tim nemůžou nic dělat. Před 4 dny jsem volal na linku a k...t na lice mi řekl, že mi moje balíčky deaktivuje a od zúčtovacího období pojedu už na nový paušál. Jenže k...t to nedořešil a já začal nové zúčtovací období na naprosto čistou simku bez žádného pušálu ve stádiu změny paušálu a nešlu s tim nic dělat. Po možná 40 minutách řešení jsme kůli jedný posr... nanosim musely aktivovat nový tel číslo. Ani moje staré tel číslo nešlo převést. Už to mam vyřešené. Jen jsem si chtěl trochu ulevit, promiňte. Jsou to hnusáci lepáci. Zítra už bude IP5 doma, tak se snad uklidnim.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kotelník | pon lis 05, 2012 10:19 pm

zdenda29 píše:Není už někde k vidění bílá verze?? Vždy jsem měl černého a teď nějak přemýšlím nad změnou, ale rád bych si ho nejdřív prohlédl,jestli nevypadá moc dámsky :)

To jsem udělal v létě, kdy jsem kupoval 4S. Teď mám iP5 black a nechápu, jak jsem si mohl bílou verzi vzít. Je jako pěst na oko.
Černý je podstatně decentnější, displej krásně splyne se sklem a navíc teď, kdy je ještě spousta aplikací neupravených pro 4" pětky tam u bílého bude vidět škaredý pruh z každé strany. U černé si to někdy ani neuvědomíš ;)
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

majklus | úte lis 06, 2012 10:06 am

Dnes přijde iP5, kurýr od UPS ani nevolá, takže když vás nezastihne dá to na poštu.
Host
Host

carlooser | úte lis 06, 2012 1:02 pm

Bílá pětka je úplně v pohodě. Také jsem chtěl sice černý, ale jsem za tu bílou rád.Vypadá to moc hezky a více mi to ladí k MacBooku :)

Tora | úte lis 06, 2012 1:07 pm

Objednáno 12.10. z Apple store, dnes změna statusu na "příprava k odeslání". Bílý iphone 5 32 GB :-) Moc se těším

Cyclope | úte lis 06, 2012 1:14 pm

Tom_Ass píše:... Ještě jsem se ptal, jestli mi dají slevu, když teda jsem firemní zákazník, jak píšou na svých stránkách nebo jak jsi teď uváděl ten odkaz, ale jako firemní zákazník na tu slevu nárok nemám. Takže bych musel zaplatit plnou částku, což nechci, protože jako firemní zákazník mám slevu...jenže až v tu chvíli, kdy budou k dispozici, což nevím kdy je a asi to neví nikdo, jak tak koukám.

Toto je oficiální info? Zde: http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefon ... ?tab=extra o ničem takovém jako ne/firemním zákazníkovi není ani zmínka. Já jen, že mám objednáno, tak abych pak neplakal :wink:

EDIT: Takže je to skutečně tak, jak píše Tom_Ass. Pro firemní zákazníky sleva žádná, jednají s Applem o podmínkách, nicméně nějaký konkrétní termín v nedohlednu. Mně šlehne. A to těm šulínům necháme 350 táců ročně :x
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Tom_Ass | úte lis 06, 2012 3:50 pm

Cyclope: včera jsem volal i na O2 linku a tam ani nikdo nevěděl, že pro ty firemní zákazníky by měli být. Ženská mi pořád vtloukala do hlavy, že oni iphone 5 mít nebudou. Tam mají takovej bordel, že to není ani možný. A to nemluvím o měsíčních vyúčtováních...pokud si to člověk opravdu pečlivě nekontroluje, tak je tam každý měsíc nějaká chyba. Takže to asi dopadne tak, že si objednám ten iPhone z apple storu a bude klid.
Btw nevíte, kdy by mělo být iphone 5 dostatek?(myslím tím, abych na to nečekal 4 týdny než ho z apple storu dostanu)
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone