Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Pasis píše:V Plzni na náměstí u VF maj 1 kus bílý 64gb.
Tom_Ass píše:Nevíte někdo, jak to je s dostupností iPhone 5 pro firemní zákazníky u O2? Slyšel jsem něco o nějakém pořadníku. Je na tom něco pravdy?
Tom_Ass píše:Nevíte někdo, jak to je s dostupností iPhone 5 pro firemní zákazníky u O2? Slyšel jsem něco o nějakém pořadníku. Je na tom něco pravdy?
Tom_Ass píše:iTukan: mě už tohle jednání operátorů přestává bavit. Máme jedny z nejdražších služeb vůbec a co se týče péče o zákazníka, tak ta je nulová. I opice v zoo by si nás víc vážila. Nevím, jak je to s dodávkami pro apple store v ČR, ale dokud nezmizí doba dodání 3-4 týdny z jejich stránek, tak se iPhonu 5 od operátorů asi nedočkáme.
zdenda29 píše:Není už někde k vidění bílá verze?? Vždy jsem měl černého a teď nějak přemýšlím nad změnou, ale rád bych si ho nejdřív prohlédl,jestli nevypadá moc dámsky
Tom_Ass píše:... Ještě jsem se ptal, jestli mi dají slevu, když teda jsem firemní zákazník, jak píšou na svých stránkách nebo jak jsi teď uváděl ten odkaz, ale jako firemní zákazník na tu slevu nárok nemám. Takže bych musel zaplatit plnou částku, což nechci, protože jako firemní zákazník mám slevu...jenže až v tu chvíli, kdy budou k dispozici, což nevím kdy je a asi to neví nikdo, jak tak koukám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé