Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

smoldik píše:Zítra podle mě oznámí datum prodeje u nás.

mabarcz píše:
Potvrzuji. Folie katastrofa, je videt a pri pouzivani iPhonu se pres ni prejizdi prstem.

mabarcz píše:Potvrzuji. Folie katastrofa, je videt a pri pouzivani iPhonu se pres ni prejizdi prstem.
a baterii 68%. V tomto týdnu pak nastoupilo normální využívání telefonu a dnes to bylo pohotovost 18:42, využití 8:51 a baterie 28%, takže spokojenost.

next751 píše:Nie je uz na dnesnu dobu 16 GB malo?

Aparat píše:Mate nekdo zkusenost s koupi iPhone u mironet.cz ? (ceny tam maj teda brutalni)...
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
koľko ti to tam vyhodilo platiť naviac mimo ceny za samotný iPhone?
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

jeenik píše:pár ohnutých iphonů jsem již u českých uživatelů viděl, už někdo z vás, komu se to stalo, zkoušel reklamaci?
pak mě napadá, nemá někdo tip na nějaký festovný a zároveň fešný pouzdro, který by samo o sobě zabránilo bending efektu?

jeenik píše:pár ohnutých iphonů jsem již u českých uživatelů viděl, už někdo z vás, komu se to stalo, zkoušel reklamaci?
pak mě napadá, nemá někdo tip na nějaký festovný a zároveň fešný pouzdro, který by samo o sobě zabránilo bending efektu?

Kdyby se to uskutecnilo, byla by moznost se nejak domluvit 

hp500 píše:Ok a preco menis farbu?

Clon píše:No vidis, ty uz jsi videl par ohnutych, a ja dosud videl teprve celkem 3ks po obchodech

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé