Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

.

PiZZADOX007 píše:To jsem také kontroloval a to to mám povolené. Je možné že některé aplikace upozorňují i když nejsou v oznamovacím centru?

PiZZADOX007 píše:Mám takovem problém a nevím jak ho vyřešit. Na iPhone 5 se mi občas stane ze mi přijde upozorněni jako by mi přišla sms telefon udělá zvuk a vibruje ale žádná sms nepřišla ani neblikne displej. Nepomohl ani restor. Nemáte někdo nějakou radu nebo nápad?
Díky

Marek píše:PiZZADOX007 píše:To jsem také kontroloval a to to mám povolené. Je možné že některé aplikace upozorňují i když nejsou v oznamovacím centru?
Ano, je to možné, skús popozerať ktoré máš povolené zvuky, no nemáš pri tom povolené na zamknutej ploche

"
.

predpokladam ze k veceru hodim screen
))

"

)
"
.

shodneme se na tom ze pokud ho chce mit nekdo porad v top stavu tak se k nemu podle toho musi chovat, pokud to nekdo neresi tak at se pak nedivi ze ho ma po par tydnech poskrabany.
"

Jinak vlákno o škrábancích černé i5 tu je. 

"

uz kvuli tomu jak je u iphonu 5 nove udelana ta dotykova plocha kvuli snizeni tloustky. Nekde se o tom psalo pri predstavovani.
"

Jemu to pomohlo vždycky.

bob123 píše:Fotky se zobrazuji s cernymi pruhy po boku ( na sirku) jelikoz asi nejsou ve formatu 16:9, coz je Imho dobre, nemusi se pak orezavat kdyz je chce clovek vyvolat ... Na vysku je to cca stejny

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé