Dneska mi volala operátorka z TM, že jim došlo pár kusů iP5 black 32GB - já chtěl 16GB, ale po měsíci čekání mě celkem snadno přemluvila. Ve čtvrtek bude doma.
Všem ostatním čekatelům držím palce a pevné nervy!
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

)

)

Černý vůbec neměli..
"

KUba_ píše:ve Foxconnu to jen komplementují ne? součástky jsou různě od dodavatelů nejčastěji samsung, hitachi apod.
je to o tom ze diky prisnejsi kontrole a slozitejsimu sestavovani ip5, nez u predchozich verzich, jich zkratka za den skompletuji mene nez by sami chteli a tim ze poptavka neupada, se na ne holt musi cekat.
"

KUba_ píše:To si raději počkám, než abych přeplácel více cca 1200czk oproti Apple Storu CZ.
Chtěl jsem se zeptat, komu již došel iPhone 5 z Apple Store, jak dodrželi odhadovaný termín. Zda přišel první den, druhý apod. z odhadovaného data, u objednávky je napsané takto: Doručuje 22 Nov, 2012 - 28 Nov, 2012.
U iPhone 4S před rokem mi to doručili hned první den, a den předtím to expedovali.

Nell123 píše:Ja dneska volalamna Vodafone a řekli mi, že skladem nejsou... Mám zájem o černou verzi 16gb.. Čekám už déle než měsíc, nevim co udělat, aby mi ho konečne prodali

... tak sem si rovnou jeden objednal ... zkuste to taky třeba tam ještě mají
... Já si to objednával včera a v pondělí (počítám spíše v úterý) ho budu mít snad v ruce
těším se těším 
, mějte se mnou strpení !?

) zrovna pred par minutama ho dovezli do obchodu 

... zkus tam zavolat trošku zatlačit a uvidíš co bude ...
, mějte se mnou strpení !?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé