Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
korwin píše:havrdaj píše:Jaky je rozdil v odezve browseru mezi 3G a "soucasne" LTE? T-mobile?
No popravde rozdil je minimalni (nemeritelny) - pri kombinaci 5S a LTE/3G je limitujici spis velikost stranky nez rychlost pripojeni. Rozdil poznas az pri stahovani vetsich objemu dat v prilohach emailu nebo pri pripojeni pres hotspot do NB. To mas jako bys porovnaval rychlost nacitani webovych stranek na PC, kde mas pripojeni na internet 20MB nebo 100MB - tam uz rozdil rychlosti nepoznas
marekgen píše:v pondělí mi taky přišel 5s a musím říct že baterka oproti 5ce je o mnoho lepší (viz. screen), všechno mám pořád zaplý(wifi, 3g, polohu, ...atd), možná je to taky tím že v 5ce už byla baterka 14 měsíců stará,ale stejně je to obrovský rozdíl. Přechodu z 5 na 5s určitě nelituju, navíc ke všemu ještě ta zlatá barvička
Jinak nic mi nehrká, nepraská, nic neni volný, prostě všechno jako bylo na 5ce. Touch ID taky naprosto v pořádku.
kotelník píše:Budu asi patrit k dalsim co reklamuji kvuli baterce. Nemam presna data, ale subjektivne vydrzi fakt malo. Dnes jsem nabijel ve 14h z cca 20% a tady hranici muj klid.
DJDoom píše:Doporučuju vypnout animace.
tvosi píše:Tak sem se taky dockalmoje nadseni kazi jen ten blbej power button ktery teda pusobi jak kdyby byl na cinske hracce z pouti..je tu nekdo kdo ma power button v poradku, ktery nema vuli a nerachta?? Zjistil sem ze spousta lidi v zahranici nato nadava ale taky tvrdi ze i po vymene ten button neni ok, tak jestli to ma cenu resit
Chrono Leggionaire píše:Power Button jsem měl na telefonu také volnější, ale ve srovnání s druhým iP5s, který přišel do domu v úterý, je na tom o něco lépe a není tak slyšet. Nicméně po nalepení 3M karbonové fólie na boky telefonu, které nejsou kryty pouzdrem- tedy i vrchní díl telefonu, se tlačítko vypínání už ani nehne.
iphonik4 píše:Zdravím. Appláci, taky máte na Vašem iPhone 5S mírně uvolněné power button? Teď nemyslím nějak extra, jen prostě když se ho jen dotknete, tak uslyšíte takové mírne kovové "kliknutí" a jak je mírně uvloněné? Jakoby ten otvor pro power button byl o čtvrt milimetru větší, než samotné tlačítko. Ptám se, protože jsem iPhone s tímhle reklamoval a poté, co otestovali další 3 další nové telefony (výměna za nový kus), tak zjistili, že dělají to stejné:/
georgeoldman píše:
Ahoj, takže dobrý bumper by mohl ten PB ztišit, ne? Něco koupím....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé