Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

preston píše:můžou sem napsat všichni, kteří mají ip 6 už pár dní, jak to vypadá s ohnutím po běžném užívání za několik dní?
má někdo podobnou zkušenost jako na videu?

Clon píše:Předpokládám, že jsi rozbalil hodně kusů iPhonů předchozích verzí, jo? Jen abych ti rozuměl správně.
Rozlepených čeho? Odstávaly rohy displeje, nebo jak si to mám představit?
Vadných displejů - vadných pixelů, nebo jak vadných?
Pochop, ptám se proto, abych za tolik love nechytil taky nějaký "po čem nic". Na co si dát hlavně pozor.
A blbý je, že si netroufnu zkoušet, jestli se zrovna ten můj telefon ohne nebo vydrží. Zajíc v pytli.
A z Německa ho moc brát nechci, kvůli záruce v druhém roce
To je těžký, to je těžký!

Tuk tuk tuk
Tam to mají všechno OK. Kde jenom ti soudruzi z NDR udělali chybu???

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

(tedy, alespon ja urcite ne). Spis jsem klidnejsi, kdyz uz jsem se podival na to, za co lidi daji 20 litru. Proc si zvykat na neco, co se mi nelibi, ale vzhledem k tomu, ze tu jsou pozitivni nazory, tak se musi pocitat i s temi negativnimi a respektovat je - nikomu to nevnucuji, nejsem ovce, ale objektivni fanda
Nekdo to vychvaluje do nebes, nakonec zkritizuje vystouplou cocku fotoaparatu a stejne za to vytopi 20k
Me osobne to prijde neadekvatni, jak po strance designu, konkurencnim pristrojum, tak osobnimu rozdilu oproti 5S. V praxi bych si po funkcni strance 6/6 plus nicim nepolepsil krom lepsi vydrze baterie. Nikde totiz krome baterie a velikosti (individualni) nevidim zadnou technickou pridanou hodnotu, protoze opet o trochu lepsi fotak a v praxi jen subjektivne poznatelny rozdil ve vykonu a NFC only Apple Play je ve vysledku neadekvatni.

nevidím ani jeden dôvod prečo by niečo menili keď sa im to aj tak predáva ešte lepšie ako 5/5S.

- pro 6+ 64 GB. Ale cekat dalsi rok nebo dva, jestli se ta HW zmena dostavi, je taky moznost na dve veci.

daniel720 píše:Pokud by někoho zajímalo tak mám informace o přibližných cenách u operátora O2 - konkrétně se jedná o ceny v rámci O2 Exclusive které je realizováno prostřednictvím Datartu. Ceny jsou pouze orientační ale oficiální ceny prý nebudou tyto ceny převyšovat. Jednotlivé ceny jsou tedy u iPhone 6 - 19 495 Kč - 24 995 Kč ; iPhone 6 Plus - 21 995 Kč - 27 995 Kč.

Mě se moc nezdá, že by stál od 19.495,- Kč, protože to je stejná cena jako v Německu. Proč by pak ale 5S stála v Německu o ca. 1.200,- Kč víc než u nás? Podle mě bude za 18.495,- nebo 17.995,-. Uvidíme snad už brzy.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé