Jako neberte to ve zlém, ale dělala jsem takových x fotek a x videí s iPhonem 5s a v životě tam nebyl takový šum. Nejsem blbá, vím, že za zhoršených světelných podmínek je i více šumu, obzvlášť při vyšším ISU, ale v porovnání s iPhonem 5s je to prostě tragédie a za tím si stojím. Nepotřebuji tady přednášky o focení. Prostě mám co porovnávat. Ten foťák je prostě hnus. Samozřejmě nečekám, že z toho polezou fotky jako ze zrcadlovky, ale co dělal iPhone 5s za fotky a videa a co dělá teď iPhone 6s, když to mezi sebou porovnám, tak prostě iPhone 6s jednoznačný hnus.
BTW Shimie, pry umelom svetle ani náhodou, pouze přirozené světlo v pokoji. Klidně tady dám porovnat fotky z videí při stejných světelných podmínkách, ve stejném místě točené a udělejte si obrázek sami.
To stejné místo při stejných světelných podmínkách, video točené iPhonem 5s

To stejné místo při stejných světelných podmínkách, video točené iPhonem 6s

A teď mi tu mudrujte. BTW pro Shimieho, toto je pod umělým osvěltením. Ten rozdíl šumu je tam markatní, ale hlavně že nové iPhony mají potlačení šumu. Řekla bych na to akorát tak ... zbytek si domyslete. Nečekala jsem, že to bude ještě horší jak u iPhonu 5s. Čekala jsem aspoň stejnou úroveň.