Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Juramac píše:nevim, jak kdo , ale ja osobne se k jakekoliv veci za 20.000 podle toho chovam....
Maylie píše:Prostě já mluvím o těch, kteří zkoušeli reklamovat, ale nebylo jim uznáno a nechápu co má dohromady společného, že mi nejde zapnout mobil a mam ošoupaný kryt. Například. Kolikrát musel zasáhnout i soudní znalec, aby se celá věc hnula.
Juramac píše:O.T. Myslete si,co chcete, ale ja osobne jsem presvedcen, ze nejmene 2/3 reklamaci je jenom vycuranost uzivatelu, zkusit to, co kdyby to vyslo. A netyka se to zdaleka jen iPhonu ,ale i jinych znacek. Podobne, jako to spousta lidi kazdy rok zkousi s drahymi botami po sezone... Kazdy se podivejte do zrcadla...
Zkratka se k veci za 20.000 chovejte s ohledem k jeji cene a neocekavejte, ze kdyz se vam s ni ,vetsinou vasi vlastni vinou, neco stane a nebo se vam uz z jakehokoliv duvodu prestane libit, ze vam hned prodejce vrati penize a nebo da novy vyrobek. Takova predstava je usmevna a naivni...
Maylie píše: Pouze jen říkám, že mě štve Britex v tom, že spoustu mobilů vrací v poškozenym stavu a mnohdy se zamítnutou reklamací s důvodem mechanického poškození.
S474N píše:ale pokud ma starej vytopenej vrak, tak se tezko muze divit, ze ho vyfuckuji.
Kotelnik píše:Stačí jeden pixel
markus.22 píše:zakaznici uz niesu zakaznici,ale hovada a myslia si ze ked cosi pokazia tak maju zaruku a tym padom narok na novy kus
RUMPELiNO píše:takze ked mam prasklinky na plastovom kryte od noesnia vo vrecku tak uz je zle? nie nie je a prave preto si ziadam o opravu...
Kotelnik píše:a VODI Ti napsal, že je nenašel, nebo že je jich málo?
S474N píše:kejmi: ono je vzdycky nejlepsi popsat reklamovanou zavadu a vyloucit tak veskere moznosti. Klidne i za cenu toho, ze to napises jak pro debila i s uvedenim centimetru od horni a bocni strany napriklad.
S474N píše:Tak netusim jestli si pouze selektivne vybiras prispevky nebo chces popirat realitu, ale byl jsem to zrovna ja minuly tyden, kteremu Britex vymenil iPhone za uplne novy. A reklamoval jsem presne tebou popsanou vadu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé