Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lukasm píše:Používám originální Bumper od applu a na kraji iP4 mám pod gumou Bumperu prach, myslíte že to iP4 nijak nepoškrábe??
EDIT: Asi by to chtělo jednou za čas sundat a očistit :wink:
ale skrabancu tam ma spoustu.. 

tomkulitom píše:Ale on píše, že pokaždé dostal nový - tudíž bez záznamu v záručním listě - tzn. když by ho teď potřetí reklamoval se stejnou závadou, tak vlastně poprvé (na tom druhém kuse). Záleží jestli má skutečně "nový" nebo opravený. Co máš v záruč. listě?

Mám taky něco o výměně jednotky, ale třeba na držáku simky mám taky nové IMEI, takže teďkom nevím. 
tvosi píše:mam original bumper, nosen v nem 2 mesice, zadny skrabanec :!:

).

jako na 3GS -> 4
navíc mi tam začalo něco chrastit aniž by mi upad 

) a na momentky se na iPhonu ten foťák vyznamenává hlavně s led bleskem... přední kamera je výborná při face timech nebo jako zrcadlo ale jak s ní začnete fotit tak je to děs ^^

prokreslené detaily.
navic kdyz fotim s LED v mene osvetlenych mistnostech tak to zadny zazrak neni....ja mam teda rozhodne o kvalitnich fotkach jinou predstavu, ktery iP4 nesplnuje

to fotí dobře

Podle mě to prostě není možné.

tvosi píše:a to u iP4 nevidis ten "šum"navic kdyz fotim s LED v mene osvetlenych mistnostech tak to zadny zazrak neni....ja mam teda rozhodne o kvalitnich fotkach jinou predstavu, ktery iP4 nesplnuje

iPhone 6S Space Gray | 64 GB
MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé