Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

,... ale tak si viete pozrieť, že spodok aj vrch displeja toho ľavého je nad/pod spodkom a vrchom displeja toho pravého nie? 

To nieje milimeter ale riadny centimeter v tom nákrese 

a nie ešte pozerať nato, či su v presnej rovine 

Je to jedna bedna, kdyz se podivate na dily okolo v saccich, tak je tam jen jeden druh dilu. Je to JEDEN a ten samy dil, jen jednou z cela a jednou z rubu. Viz. konektor na vrchni strane dilu
Clon píše:Já si nemůžu pomoct, ale podle mě vpravo jsou opravdu jen střeva, které překryje díl vlevo.
tiež mi to tak prišlo, že je to predný panel a črevá,... ale po zmeraní displeja je ten na pravo oveľa väčší,... a nikde som nevidel aby displeje prekračovali o taký kus rozmeru pod predný kryt, veď by svietili ešte aj pod zakrytou časťou (tou o ktorú je ten na ľavo menší než ten na pravo.).

Nějak si myslím, že by stačila jedna varianta, třeba 5”, bez mechanického HB, se kterým jsou neustále mechanické problémy - praskání a odlepování minimálně a od verze 5S se mi to zdá horší (podle více kousků, i vystavené v APR mnohdy praskají).
aj ostatné zahraničné weby naleteli.
Nečakal som, že sklo pôjde ako keby ešte dalej pod plast predného krytu. ale bola by to pecka keby to bolo fakt ako v tom nákrese no 

kotelník píše:Každopádně, pokud velikost 5,5” bude podobná NOTE3, což asi bude, tak to bude velkéNějak si myslím, že by stačila jedna varianta, třeba 5”, bez mechanického HB, se kterým jsou neustále mechanické problémy - praskání a odlepování minimálně a od verze 5S se mi to zdá horší (podle více kousků, i vystavené v APR mnohdy praskají).
jsem stejneho nazoru.

RAM je onChip nebo na separatnim IC?ls8 píše:že by čip A8 mohl mít integrovaný jen 1GB operační paměti.

a pro takovy smejd jezdi do nemecka, iOvce
jakobych to cetl 

, plne diskusie budú hlavne o uhlopriečke 

Ať si to užijí 

cuting píše:Upřimně, s žádnou takovou app jsem se nesetkal.
rikam, ze to beru s ohledem na 512MB a problem s tim je i na ios5 i na ios6, ios7 nehovoric radeji vubec, tam se 2 apky do pameti nevejdou dost casto... O kolik vic mista vezme 2GB DDR oproti 1GB? Spis jde o cenu a o to, aby meli co pridat priste...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé