Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
leevi píše:Neostré, rozmazané? To se mi nezdá. Jestli se milostivé slečně neklepou pacinky?!Já s ním fotim , kde se dá a co se dá a nemůžu si stěžovat. Snad jen v hodně špatnym světle jsou fotky docela dost "vyžehlené".
A k baterce taky nic nemám. U tak malého telefonu (oproti těm plácačkám) je samozřejmě menší, ale i tak večer po celkem velké zátěži jsem na nějakých 40 i víc procentech.
havrdaj píše:Muj vysledek, jedenkrat reklamace SWAPem.
Nice Name: iPhone 5 (GSM/LTE135/International)
Machine Model: iPhone5,1
Name: iPhone 5
ModelCode: iphone_5
Family name: A1429
Model Number: MD298
Group1: iPhone
Group2:
Generation: 7
CPU speed: 1.3GHz
Screen size: 4 inch
Screen resolution: 1136x640 pixels
Colour: White
Production year: 2013
Production week: 39 (October)
Model introduced: 2012
Capacity: 16GB
Memory - flavour: xx
Factory: C7 (Maybe Refurbished?)
External link: Repair guide by iFixit
Leonko píše:hustéja len, že čakám stále na 5S od alzy, tak až ju budú predávať,... tak možno už mať modely z novšej výroby a chyby, čo tu ľudia popisujú už nebude mať.
georgeoldman píše:Refurbished bys tam měl mít napsáno, když jsem měl vyměněný iPhone a zadal tam výrobní číslo, v tom výpisu jsem to měl přímo napsáno. Já čekám na nový kus (přijde dnes) výrobní číslo již vím, ten první, který měl více závad byl vyroben ve fabrice F2 China Foxconn, ten nový je F1, tak uvidím, jestli na tom bude lépe, podám info
Jadro píše:Ty jo tak nevim... Asi jsem mel kua stesti. Nemam jedinou zavadu. Jen trosku volnejsi PB. Jinak vse v nejlepsim poradku jak jsem byl vzdy zvykly...
shimie píše:Po precitani prispevkov som tiez skusal zmacknut displej a tiez ma trochu volu. Nie 1 mm, ale asi 0,1 mm, v pravom hornom rohu. Volnym okom nepozorovatene, len pri stlaceni sa naozaj len o vlas pohne.
Jadro píše:Kde berete tyhle vypisy? Muzete sem prosim nekdo hodit link?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé