Slimák píše:My se ale nerozcilujeme(tedy, alespon ja urcite ne). Spis jsem klidnejsi, kdyz uz jsem se podival na to, za co lidi daji 20 litru. Proc si zvykat na neco, co se mi nelibi, ale vzhledem k tomu, ze tu jsou pozitivni nazory, tak se musi pocitat i s temi negativnimi a respektovat je - nikomu to nevnucuji, nejsem ovce, ale objektivni fanda
Nekdo to vychvaluje do nebes, nakonec zkritizuje vystouplou cocku fotoaparatu a stejne za to vytopi 20k
Me osobne to prijde neadekvatni, jak po strance designu, konkurencnim pristrojum, tak osobnimu rozdilu oproti 5S. V praxi bych si po funkcni strance 6/6 plus nicim nepolepsil krom lepsi vydrze baterie. Nikde totiz krome baterie a velikosti (individualni) nevidim zadnou technickou pridanou hodnotu, protoze opet o trochu lepsi fotak a v praxi jen subjektivne poznatelny rozdil ve vykonu a NFC only Apple Play je ve vysledku neadekvatni.
Tak pod tohle se podepisu.
O vikendu jsem si pro iP6 jel a zase jsem odjel, ale bez. Cocku a zadni stranu nepovazuju za designove dokonalou, spis hodne designove nedokonalou. Opet jsem objednal 5S, protoze jsem mezitim svoje 5S stacil prodat.
Bohuzel to neco stalo, ale za ten vnitrni klid to stoji.

Nejvic me, ale dokaze nasrat, proc KDYZ UZ vyvinou dve velikosti, tak at daji totozny HW!