Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Maylie píše:Mě štve, že tady jsou dva "senioři", nevim jak jinak je nazvat, kteří každýmu mlátí o hlavu, jaký je to pomalu idiot...
Maylie píše:...jdu dobrovolně pryč sama...
Bishop píše:malé prasklinky ... Cituji: "Když tohle vidí, tak to automaticky posílají zpátky jako mech. poškození."
Bishop píše:Ahoj, tak jsem taky reklamoval. A potom všem, co jsem zde četl, jsem ani nedoufal:) Reklamoval jsem u O2 3G vadný home button, celou dobu bylo na stránkách britexu napsáno ''opravuje se''. Až 29 den večer se tam objevilo opraveno a odesláno. No co vám budu povídat, telefon opravdu opravili a nijak víc nepoškodili. Ale nestihli to dodat do 30 dní... Teď už další dva měsíce(snad jen dva)bez něj vydržím.Jinak sama paní prodavačka v O2 říkala, že to, že to tam měli tak dlouho, bylo štěstí, protože jsem měl malé prasklinky u konektoru nabíjení. Cituji: "Když tohle vidí, tak to automaticky posílají zpátky jako mech. poškození." Jen jsem řekl, že je to chyba z výroby a ona, že to ví... Tak si o tom udělejte obrázek... Ale jak říkala, asi sem měl štěstí
ls8 píše:To: mobil@britex.cz
Date: Mon, Mar 15, 2010 at 4:46 PM
Subject: Reklamacni podminky - Apple iPhone
Dobry den,
jake jsou prosim podminky reklamace Apple iPhone z duvodu vadnych bodu
na displeji? Kolik vadnych (mrtvych nebo naopak trvale sviticich) bodu
vyrobce akceptuje jako duvod k reklamaci? V pripade uznani reklamace
se resi opravou (vymenou displeje), nebo vymenou za novy pristroj?
Dekuji,
s pozdravem
================================
From: Recepce Britex <mobil@britex.cz>
Cc: Veselý Stanislav <svesely@britex.cz>
Date: Tue, Mar 16, 2010 at 10:22 AM
Subject: FW: Reklamacni podminky - Apple iPhone
Dobrý den,
k reklamaci stačí jeden vadný pixel. Kdy jste zakoupil mobilní telefon?
S pozdravem
Recepce
Britex CZ, s.r.o.
Milady Horákové 125
272 01 Kladno
mobil@britex.cz
phone 312 242 416-19
fax 312 242 322
Kotelnik píše:kolik těch pixelů je? svítí hodně nebo jsou to takové ty co jsou vidět až lupou?:-D
Kotelnik píše:tak toto ti prijde na 70% dle me zpet... tezko tam bude vodi merit 15 stupňůja když jsem pixel teď reklamoval, tak jsem to pro jistotu vyfotil...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé