Reklamace a Britex

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Maylie | úte bře 09, 2010 7:39 pm

Re: Reklamace a Britex

Mě štve, že tady jsou dva "senioři", nevim jak jinak je nazvat, kteří každýmu mlátí o hlavu, jaký je to pomalu idiot, protože něco zkouší proti britexu. Tohle celý vlákno fakt nechápu, jdu dobrovolně pryč sama, protože tady něco říct proti těmhle dvoum lidem (a nepokoušela jsem se o to sama) je naprosto nemožné.
iPhone 3GS white (16GB), fw 4.3.3, cz, JB
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | úte bře 09, 2010 7:52 pm

Maylie píše:Mě štve, že tady jsou dva "senioři", nevim jak jinak je nazvat, kteří každýmu mlátí o hlavu, jaký je to pomalu idiot...

A to jsi ještě neměla tu čest se mnou, buď ráda, že jsem se držel a nezasáhnul.
Maylie píše:...jdu dobrovolně pryč sama...

Už jsem ti to chtěl navrhnout, ale konečně jsi dostala rozum, zatímco já ho málem ztratil a chtěl tě odměnit párdenním odpočinkem.
Btw: nedělám si tu nějakou osobní reklamu, ale mrkni do mého profilu, abys viděla, kdo je tu opravdový senior, před tím než na mě spustíš vodopád svých vybraných myšlenek :mrgreen:
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar S474N | úte bře 09, 2010 8:03 pm

Maylie: mas-li problem s vyjadrovanim nebo s udrzenim nervu, tak si otevri okno a zhluboka dychej nebo bez na prochazku. Prospeje to nejen tobe, ale i dalsim lidem, kteri zde nemusi cist potom takove vylevy.

markus.22: presne tak, kde to mohu podepsat?

RUMPELiNO: jasne, takze pokud nekdo reklamuje v souladu a je mu vyhoveno, tak ma automaticky stesti. Zbytek jsou smolari. O me osobne nejde, pokud by mi nevyhoveli, jednal bych presne tak, jak pise markus.22. Uz jenom z toho titulu, ze si platim spolecnost DAS a proto opravdu nemam problem se soudit i kvuli par korunam.

BTW tvuj mobil nehodlam posuzovat, na to nemam dostatek informaci, pouze tvrdim, ze dost zakazniku neni soudnych a ocekavaji vice, nez na co maji narok.

Beavers: klid chlape, at to s tebou nesekne :mrgreen:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar rony | úte bře 09, 2010 8:25 pm

Dam vam kratky navod ako sa vyhnut banu, vymazaniu tejto temy ci jej uzamknutiu

Mate chut pokracovat v osobnych invektivach? Ano? Zatnite zuby. To robi z vas robi chlapov.

Chcete len ohovarat nejaku firmu? Ano? Zda sa vam, ze mate pravdu? Ano? Skuste zatnut zuby. To z vas robi chlapov.

chapem, ze sa potrebujete vyplakat, vystazovat, vynadavat. Robte to. Nie tu. Ak chcete upozornit na zlu pracu, robte to s chladnou hlaovu tak, aby ste si to iste, co napisete dokazali zobrat do ust a porozpravat trebars aj z oci do oci. Miernite sa.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Bishop | stř bře 10, 2010 10:29 pm

Ahoj, tak jsem taky reklamoval. A potom všem, co jsem zde četl, jsem ani nedoufal:) Reklamoval jsem u O2 3G vadný home button, celou dobu bylo na stránkách britexu napsáno ''opravuje se''. Až 29 den večer se tam objevilo opraveno a odesláno. No co vám budu povídat, telefon opravdu opravili a nijak víc nepoškodili. Ale nestihli to dodat do 30 dní... Teď už další dva měsíce(snad jen dva)bez něj vydržím.:) Jinak sama paní prodavačka v O2 říkala, že to, že to tam měli tak dlouho, bylo štěstí, protože jsem měl malé prasklinky u konektoru nabíjení. Cituji: "Když tohle vidí, tak to automaticky posílají zpátky jako mech. poškození." Jen jsem řekl, že je to chyba z výroby a ona, že to ví... Tak si o tom udělejte obrázek... Ale jak říkala, asi sem měl štěstí :)
Host
Host

RUMPELiNO | stř bře 10, 2010 11:48 pm

Bishop píše:malé prasklinky ... Cituji: "Když tohle vidí, tak to automaticky posílají zpátky jako mech. poškození."

nic viac netreba :?

kotelník | čtv bře 11, 2010 12:14 am

Bishop píše:Ahoj, tak jsem taky reklamoval. A potom všem, co jsem zde četl, jsem ani nedoufal:) Reklamoval jsem u O2 3G vadný home button, celou dobu bylo na stránkách britexu napsáno ''opravuje se''. Až 29 den večer se tam objevilo opraveno a odesláno. No co vám budu povídat, telefon opravdu opravili a nijak víc nepoškodili. Ale nestihli to dodat do 30 dní... Teď už další dva měsíce(snad jen dva)bez něj vydržím.:) Jinak sama paní prodavačka v O2 říkala, že to, že to tam měli tak dlouho, bylo štěstí, protože jsem měl malé prasklinky u konektoru nabíjení. Cituji: "Když tohle vidí, tak to automaticky posílají zpátky jako mech. poškození." Jen jsem řekl, že je to chyba z výroby a ona, že to ví... Tak si o tom udělejte obrázek... Ale jak říkala, asi sem měl štěstí :)

omlouvám se, ale nerozumím tomu, takže jej nemáš? proč další dva měsíce? omlouvám se za mou natvrdlost :lol:
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar S474N | čtv bře 11, 2010 8:00 am

Asi tak, tomu taky vubec nerozumim. Proste je konec mesice, tady me mate a bud odchazim s novym mobilem nebo s vyplacenim puvodni ceny.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Bishop | čtv bře 11, 2010 9:46 am

Omlouvám se za zmatek. Chtěl jsem tím napsat, že jsem samozřejmě odstoupil od smlouvy a že snad, do dvou měsíců a něco, vyjde nový Iphone :)
Host
Host

Uživatelský avatar S474N | čtv bře 11, 2010 10:10 am

Bishop: vyjde (bude predstaven) a bude prodavan jsou pomerne dva rozdilne pojmy.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Bishop | čtv bře 11, 2010 12:43 pm

no jsem asi větší optimista :) Ale konec OT, to sem nepatří.
Host
Host

ironside | pát bře 12, 2010 1:10 pm

tak uz i ja se radim mezi negativni fanousky Britex
Mam prsklinu na zadnim krytu u tlacitek hlasitosti,v mistech mezi LCD a tlacitky.
Reklamace u O2,odeslano,za tyden vracen a vyjadreni servisu je,ze zavada neni tak velika,aby branila pouzivani .....
To me dopalilo,to se da preci pouzit snad na vsechny zavady....
Tak jsem to tam poslal znovu s mym napsanym nazorem na vec a za tyden prisel zase s tou samou odpovedi:
zavada nebrani beznemu pouzivani
Tak jsem to tam zase poslal,tentokrat tam napsal prodejce sve vyjadreni,tak ted cekam ,jak to dopadne,ale asi zase ....
To je fakt hruza,3 mesice stary telefon :roll:
jo a VODI to ma na stole....

tak uz to frci z Kladna na prodejnu O2,opravoval to PLAV,ale na webu ani slovo o oprave....
dam vedet,jak to dopadlo :D
Naposledy upravil ironside dne čtv bře 18, 2010 10:31 pm, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar jennydrums | pát bře 12, 2010 1:14 pm

To je právě mazec. Mi jednou spadl, mám odřený roh u spodního reproduktoru. Telefon funguje od té doby bez problémů. Čili jestli mi cokoliv přestane fungovat jak má, tak mám u servisu smůlu. Chráním to jak oko v hlavě, ale někdy se stane, třeba v cizích rukou... :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kotelník | pát bře 12, 2010 4:08 pm

no tak já toho svého iPhone reklamoval s pixelem, sám bez operátora přímo přes Britex... Nejdřív jsem se mejlem informoval, zda skutečně stačí jeden pixel, někdo zde kdysi psal, že musí být dva, blbost... Stačí JEDEN! Odeslal jsem jej s popisem kde je, s čestným prohlášením v jakém je stavu a ještě k tomu jsem poslal mejl s fotkou pixelu... Vyřizoval VODI, sice jej ještě nemám, ale na cestě mi bude dnes či v pondělí nový kusanec! Vše jsem vyřizoval se slečnou/paní Dvořákovou, je velmi milá, už několikrát mi vyšla maximálně vstříc... mám tedy pátý iPhone :-D a to od minulého července pátý :-D
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Razr | ned bře 14, 2010 10:50 pm

čau lidi,
mam takovej dotaz - asi před půlrokem mi prasklo sklo u iPhonu, tak sem si ho dal vyměnit v servisu, a mam takovou otázku - má to ještě cenu reklamovat, nebo to nějak poznaj, že je to sklo vyměněný? Protože se mi stalo, že sleep button se úplně "zapustil", totálně blbě se mačká a chtělo by to novej kus :)
iPhone X, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Watch Series 2
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kotelník | pon bře 15, 2010 5:51 am

tak si ho můžeš jít rovnou koupit :-D
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Razr | pon bře 15, 2010 4:39 pm

a z tohodle tvýho příspěvku mam pochopit co? Jako, že to poznají?
iPhone X, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Watch Series 2
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kotelník | pon bře 15, 2010 4:41 pm

rozhodně, stačí povolit šroubek...
iPhonefil
iPhonefil

kejmi | úte bře 16, 2010 6:09 am

jen bych rád doplnil jak jsem dopadl ja konecne s reklamaci.. asi Vás pobavím:) reklamace 3GS s vadnymi pixely. VODI zamítl (duvod, že ty body nejsou videt). Telefon poslan zpet-přímo vedoucímu se stížností na VODIho a s prosbou o prezkoumani reklamace. - OK reklamace uznána-zaslán nový kus. Po zapnuti koukám a nikde nevidím kompas- ou je poslali mi 3G. Rikam si ok, domluvim se s vedoucím. Omluva, poslán 3GS. Samozřejmě vrácen 3G:) úlet, co dodat.
Host
Host

kotelník | úte bře 16, 2010 6:27 am

ony jsou si vzhledově dost podobné :-D
iPhonefil
iPhonefil

ls8 | úte bře 16, 2010 10:28 am

To: mobil@britex.cz
Date: Mon, Mar 15, 2010 at 4:46 PM
Subject: Reklamacni podminky - Apple iPhone

Dobry den,

jake jsou prosim podminky reklamace Apple iPhone z duvodu vadnych bodu
na displeji? Kolik vadnych (mrtvych nebo naopak trvale sviticich) bodu
vyrobce akceptuje jako duvod k reklamaci? V pripade uznani reklamace
se resi opravou (vymenou displeje), nebo vymenou za novy pristroj?

Dekuji,

s pozdravem

================================

From: Recepce Britex <mobil@britex.cz>
Cc: Veselý Stanislav <svesely@britex.cz>
Date: Tue, Mar 16, 2010 at 10:22 AM
Subject: FW: Reklamacni podminky - Apple iPhone

Dobrý den,

k reklamaci stačí jeden vadný pixel. Kdy jste zakoupil mobilní telefon?

S pozdravem

Recepce
Britex CZ, s.r.o.
Milady Horákové 125
272 01 Kladno
mobil@britex.cz
phone 312 242 416-19
fax 312 242 322
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

vlhana | úte bře 16, 2010 3:08 pm

V neděli 14.3. jsem také odvezl svůj Iphone do Vodafonu s vadnými body, i přesto, že jsem o Britexu četl hrůzy, tak přesto pevně věřím, že v Britexu je s ohledem na změny o který zde píšete již vše jinak.
PS: učí se z chyb.

Budu Vás všechny pravidelně informovat jak jsem spokojen.
Dnes 16.3. 15:07 na stránkách Britexu ještě není předán.
Host
Host

Juramac | úte bře 16, 2010 4:05 pm

O.T. Ty "hruzy" ctes jen diky tomu, ze spokojeny zakaznik se se svou zkusenosti sveri ostatnim jen malokdy. To je prirozene. Krici jen ti, ktere servis nastve . Takze pak ma clovek hodne zkresleny dojem, ze ten Britex, na co sahne, tak zmrsi... :)

kotelník | úte bře 16, 2010 4:28 pm

jj s tím souhlasím, proto já přikládám své dobré zkušenosti vždy :-p
iPhonefil
iPhonefil

kejmi | úte bře 16, 2010 4:44 pm

ls8 píše:To: mobil@britex.cz
Date: Mon, Mar 15, 2010 at 4:46 PM
Subject: Reklamacni podminky - Apple iPhone

Dobry den,

jake jsou prosim podminky reklamace Apple iPhone z duvodu vadnych bodu
na displeji? Kolik vadnych (mrtvych nebo naopak trvale sviticich) bodu
vyrobce akceptuje jako duvod k reklamaci? V pripade uznani reklamace
se resi opravou (vymenou displeje), nebo vymenou za novy pristroj?

Dekuji,

s pozdravem

================================

From: Recepce Britex <mobil@britex.cz>
Cc: Veselý Stanislav <svesely@britex.cz>
Date: Tue, Mar 16, 2010 at 10:22 AM
Subject: FW: Reklamacni podminky - Apple iPhone

Dobrý den,

k reklamaci stačí jeden vadný pixel. Kdy jste zakoupil mobilní telefon?

S pozdravem

Recepce
Britex CZ, s.r.o.
Milady Horákové 125
272 01 Kladno
mobil@britex.cz
phone 312 242 416-19
fax 312 242 322

docela masírka když já měl 3 pixely vadné a VODI je "nevidel"
Host
Host

vlhana | čtv bře 18, 2010 6:27 pm

Ahoj všichni.
Jak jsem napsal, tak také konám.
Dnes ráno dorazil můj iphone do databáze Britexu, cesta byla sice dlouhá (od neděle do čtvrtka), ale zase je na místě :D . Tak teď budeme čekat na verdikt opraváře a čekat, a čekat, a čekat. Poslední oprava sluchátek, tedy výměna pro vadný mikrofon trvala 5 dní. Vláďa
Host
Host

kotelník | čtv bře 18, 2010 7:06 pm

kolik těch pixelů je? svítí hodně nebo jsou to takové ty co jsou vidět až lupou?:-D
iPhonefil
iPhonefil

vlhana | čtv bře 18, 2010 8:26 pm

Je to jedno, prostě vada LCD (jinak 2body) stačí se podívat na sklo pod úhlem 15 stupňů a jsou vidět. Svítí málo.

Kotelnik píše:kolik těch pixelů je? svítí hodně nebo jsou to takové ty co jsou vidět až lupou?:-D
Host
Host

kotelník | čtv bře 18, 2010 9:06 pm

tak toto ti prijde na 70% dle me zpet... tezko tam bude vodi merit 15 stupňů :lol: ja když jsem pixel teď reklamoval, tak jsem to pro jistotu vyfotil...
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar avere | sob bře 20, 2010 12:30 am

cau

1. mam telefon u O2, nejsem si jitej jetli je to britex
2. uz jsem iphona jednou reklamoval, protože prestaly fungovat vibrace. Rekli ze je mechanicky poškozen, polali par fotek... mam odrenej levej dolni roh...zapl jsem iphona a virbrace uz fungovaly, tak jsem to neřešil.
postupem casu se zacaly kazit dalsi veci...ale nijak me neomezovaly v chodu telefonu, tak jsem to neresil, protoze s kazdou kravinou chodit do servisu nechci.
Teď se mně na iphonu nejak zasekl displej, a zobrazuje jen bilou barvu a šedy pruhy, tak to chci jit rekamovat. taky chci k reklamaci pridat to ze mam prach pod sklem, prach u čočky foťáku a oloupala se "stribrna" vrstva u konektoru na sluchatka.
Muj dotaz tedy zni: mam sanci na uspechkdyz uz jednou rekli (cca pred rokem) ze je to mechanicky poškozeny? pokud ano, ktere z uvedenych veci se da uvest jako zavada?
(asi jste to tady resili, projel jsem prvnich par stranek tematu, ale nasel jsem jen utržkovite informace)
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

RUMPELiNO | sob bře 20, 2010 2:23 pm

ked ti raz uz vratili s tym, ze je to mechanicky poskodene, tak tymto momentomsi stratil aj moznost zaruky, kedze ti ju zrusili...takze zbytocne sa budes snazit to ist vyreklamovat...

Uživatelský avatar avere | sob bře 20, 2010 3:32 pm

naštěsti nez jsem dosel do obchodu tak se iphone sam zase rozjel...na to ze byl den v komatu mně to udělalo radost. ... snad se to nebude opakovat.
ve zprave od bitexu je "MT nesplňuje podmínky a předpoklady záruční opravy-MT" nerekli jake podminky, jen me napsali ze fotky jsou u nich na strankach. tak jsem se na ně kouknul. zakroužkovali pár oděrek z běžného používání. vibrace (kvuli jim jsem to reklamoval ze nefungovaly) uz po vraceni fungovaly tak jsem t odal neresil. mozna to opravili, protoze vedeli ze je to zarucni oprava a ze bych dělal problemy kdyby je neopravili a jeste k tomu rekli ze se na to nevztahuje zaruka...
edit: nahral jsem ted do nej znovu soft. a on zase zamrzl. sakra!
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

McDog | sob bře 20, 2010 6:50 pm

Ok.Tak skusim vam este pomoct.Ale asi iba pre Slovensko
Pre vsetkych co im neuznali reklamaciu:su vam povinny dat vyjadrenie,v ktorom je napisane preco je reklamacia zamietnuta.Dalej tam musi byt podpis,meno,funkcia.datum a razitko.Pokial tam chyba nieco,tak si ich SOI poda a vam vratia peniaze.Verte mi,teraz som mal takyto pripad

vlhana | pon bře 22, 2010 9:57 pm

Dobrý den všichni. Velice se omlouvám za odmlku z pracovních poviností. Musel jsem klesnou k 6 let staré Nokii, ale dnes jsem na tel. výzvu přišel do Vodafonu pro nový Iphone 3GS 32GB. Celá záležitost i s poštou a zpět trvala pouhých 8. dní a z toho se mobil v Britexu udržrl jen 2 dny!!!Co tedy dodat, žádné stížnosti na stranu operátora a servisu. Prostě jen velké dík, neboť za ty prachy a servis to opravdu stojí za to. Mobil má tedy novou záruku na dva roky!! za poškozené dva body.
Kotelnik píše:tak toto ti prijde na 70% dle me zpet... tezko tam bude vodi merit 15 stupňů :lol: ja když jsem pixel teď reklamoval, tak jsem to pro jistotu vyfotil...
Host
Host

kotelník | pon bře 22, 2010 10:12 pm

mohu jen gratulovat 8)
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Beavers | úte bře 23, 2010 8:08 am

To, že v Britexu sledují naše fórum a obzvláště vlákno o nich, je zcela jisté. Z názorů si mohou udělat obrázek o tom, jak je na ně pohlíženo. Je to taková obdoba Knihy přání a stížností. Když o sobě budou číst pozitivní zprávy, bude to pro ně ta nejlepší reklama. Alespoň tak to vidím já.
Moderator fóra
Moderator fóra

kotelník | úte bře 23, 2010 9:31 am

jj s tím souhlasím, proto jsem vždy napsal jak dobře jsem dopadl :-)
iPhonefil
iPhonefil

Doer | čtv dub 01, 2010 5:08 pm

Zdravím Vás,
Náhodou jsem zavítal na tuto diskuzi a po větších úvahách jsem se rozhodl, že také přispěji se svým příběhem o probíhající reklamací iPhone zakoupeného u společnosti Telefónica O2 a opravovaného ve společnosti Britex.

Začátkem minulého roku jsem koupil svému otci (60let) iPhone a to z toho důvodu, že to byl jediný telefon, na který viděl a příjemně se mu ovládal ( což jsem nikdy nepochopil, protože já se s kapacitním LCD nikdy nesžil. Vlastním Nokii N900). Nedávno jsem byl něj na návštěvě a vidím jak se otec snaží uspat telefon stylem, že strká nehet do dírky, kde má být tlačítko POWER. Pro mne a věřím, že pro většinu z Vás majitelů iPhone by to byl velice komický pohled. : )
Rozhodl jsem se tedy, že mu koupím nový a že ten starý zároveň zkusím vyreklamovat a pak ho dám svému dítěti jako telefon a MP3 přehrávač. Telefon jsem pořádně vyčistil, protože jsem se styděl za to, jak byl telefon ušmudlaný a mastný. Překvapilo mne, v jakém že je telefon dobrém stavu za rok používaní. Našel jsem jen dvě decentní rýhy na LCD a ošoupaný zadní kryt.
V popisu MT na potvrzení o převzetí do záruční opravy bylo napsáno: " 2 rýhy na displeji, poškrábaný na zadní straně používáním". Dnes po týdnu a půl jsem si šel telefon vyzvednout na pobočku O2. Telefon měl opravené tlačítko POWER a já si ho už odnášel. Jenže jsem si všiml velké praskliny, co se táhla od konektoru nabíjeni směrem do středu. Byla dost velká, asi 2-3 cm dlouhá. Jsem si jist, že tam nebyla. Telefon jsem "pucoval" celkem dlouho, než jsem ho na reklamaci odnesl. Takže teď reklamuji opravu.

Osobně si nemyslím, že ten kryt praskl při opravě tlačítka. Nechce se mi věřit, že by technik nalomil kryt při otevírání a zase ho tam i nasadil, aniž by nedal nový. Spíše bych to viděl na práci nějakého šikulky z prodejny O2. Schválně jsem se díval na stránky Britex a DPD a telefon se před odesláním válel na pobočce prodejny 2 dny. A co jsem viděl, když ho přinášeli a odnášeli, tak ho ani nedali do žádné krabice.

A ještě perličku na závěr. Když jsem teď kupoval ten nový iPhone 3Gs tak mi prodavačka na prodejně O2 místo poskytnutí 5% slevy pro zákazníky s rámcovou smlouvou tu slevu do ceny přičetla. Protože jsem to platil kartou, tak byla provedena refundace a pak jsem zaplatil tu spravnou cenu po slevě. A co myslíte že jsem našel druhý den na bankovním výpisu? ... ano,... obě stržené částky. Tak teď ještě reklamuji, aby mi uznali refundaci a peníze na účet vrátili (něco přes 17tis.)

siccnezz | ned dub 11, 2010 10:16 pm

Ahoj. Jdu se s vámi podělit o mou reklamaci, kterou budu postupně aktualizovat.

Telefon jsem reklamoval v pobočce O2 Kaufland, v Příbrami, v úterý 6.4., okolo 14. hodiny. Prodavačka zapsala stav mobilu tak, jaký je, takže malé rýhy a oděrky + prasklina dole, výrobní vada.

MT je cca rok a půl starý.

Důvodem, proč jsem dal iPhone do servisu je, že poslední dobou (bude to znít blbě, vím, ale z ničeho nic) začalo v repráčku lehce šumět, při přístupu na internet (ať už na WiFi, EDGE, GPRS, doma, ve městě, na poli) a při volání v něm dělalo zvuk podobný tomu, jako když máte mobil blízko repráků. A navíc probíjel, ale jen když byl na nabíječce a zároveň jsem měl zasunuta sluchátka (ať už originální, nebo KOSS). Dokud jsem se v tuto chvíli nedotkl kovového rámu, ve sluchátkách lehce chrčelo.

Dali mi starý Samsung, protože za iPhone bych měl prý dát 2000 předem. Ale to mě neštve.

Zatím (11.4.) však iPhone podle IMEI není v Britexu.

Možná jsem paranoidní, ale podle toho, co jsem tu četl, tak telefony dorazily cca 2 dny po odevzdání.

Pokud mi telefon vrátí s tím, že je dole prasklý plastový kryt (cca 5mm, psal jsem email a šéftechnik mi řekl, že jde opravdu o výrobní vadu), pošlu to znovu a přiložím jako důkaz naši konverzaci.

Pokud se do něj budou dobývat, což by neměli (radši jsem jim napsal email, uvidíme), budu asi žádat nový MT. Což bude ale problém, jelikož O2 už iPhone 3G 16GB neprodává.

Každopádně si vezmu s sebou MacBook s otevřenou stránkou http://www.appleporadna.cz/iphone/rekla ... ase-prava/

Budu vás dále informovat.

EDIT: Dnes (12.4.) jim po necelém týdnu dorazil. Hurá!

EDIT2: Dnes (13.4.) status DOKONČENO. Čidla podle fotek jsou obě jasně bílá. Servisák je PLAV.

EDIT3: 14.4. mi přišla SMS, že je můj telefon na pobočce. Dostal jsem nový 3G 16GB, úplně bez problémů.
Naposledy upravil siccnezz dne stř dub 14, 2010 3:28 pm, celkově upraveno 4

kotelník | ned dub 11, 2010 11:18 pm

nejsem si jistý tím, že jej nesmí rozebrat...
iPhonefil
iPhonefil

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone