Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
kotelník píše:Ja mam 5S s iOS 7.1.2 a asi nikdy jsem nemel spustenou jen jednu app. Obavam se, ze je u Tebe neco spatne [emoji23]
Arcane píše:Nevím kolik z vás četlo článek, co sem ls8 postnul, ale nepíše se v něm nic o tom, že by iPhone 6 měl mít 1GB RAM, ale naopak částečně toto tvrzení vyvrací...
ls8 píše:Arcane píše:Nevím kolik z vás četlo článek, co sem ls8 postnul, ale nepíše se v něm nic o tom, že by iPhone 6 měl mít 1GB RAM, ale naopak částečně toto tvrzení vyvrací...
Ten článek je ale úplně přepsaný proti stavu, když jsem dával odkaz.
Arcane píše:Jakkoliv se mi to nelíbí, tak iPod Touch 5th Gen má také vystouplý foťák a není to nikterak hrozné.
mike-biker píše:Většina majitelů používá kryt, tak by to teoreticky nemělo vadit.
Ono stejně nejde dát do takto úzkého mobilu solidní modul.
JorEL píše:Jen ne obal, proč zakrývat tak pěkné telefony jaké Apple vyrábí, to já bych napočítal pár vyjímek co na telefon něco takového navléknou. Spíš mě štve to, že když ho položím na stůl a budu chtít ovládat, tak se bude kolébat jak stůl s delší nohou.
Taky musím souhlasit s Jarysem. Kryt na iPhone je něco šíleného. Každý tady vychvaluje design a použité materiály iPhonů a pak ho mrsknou do krytu, aby měli při prodeji radost, jak krásně vypadá …To je moc.
mike-biker píše:Většina majitelů používá kryt, tak by to teoreticky nemělo vadit.
Ono stejně nejde dát do takto úzkého mobilu solidní modul.
Anndy píše:Tak ale 0,3mm je takmer nic v reale. Na stole rovno o.k.
ls8 píše:Nákresy s vystupující čočkou fotoaparátu pocházejí asi v Foxconnu, zde jsou další:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé