Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Vitezslav2 píše:Měl bych jeden,možná hloupej dotaz,ale dají se přímo v iPhone přesouvat vyfocené obrázky do ostatních složek?Když podržím prst na označené fotce,oběví se funkce ,,kopírovat",ale jak dál?V jiné složce už není funkce ,,vložit" nebo něco podobného.Díky za informaci.
Zbuj píše:Tak prave mi ho vymenili za novy, I presto ze fungoval. Zadne blbe otazky - nic.
Zbuj píše:Tak jsem byl v Apple obchode zeptat se na ten home button a bylo mi receno, ze behem deseti minut pozna co s tim tel je, ale musim se objednat na urcitou hodinu, meli tam celkem dost lidi... tak proto. Mam to domluveny na nedeli a tak se chci zeptat, protoze uz mi to zase blbne a docela dost, udelal jsem ten restore pres rec. mode nahral jsem tam origo 4.2.1 Firmware cimz by nemeli zjistit ze jsem mel Jailbreak.
Co me ale zajima - jestli nevadi ze jsem dal BackUp po tom restore...??
Jestli to treba nema vliv na to aby poznali, ze nekdy v minulosti tam jailbreak byl...
Diky
Saddako píše:K tomu jsem se zatim jeste nedokopal. Prece jen to nedela az tak uplne casto (cca 1x za 3 tydny) a s DFU cekam na free MobileMe abych to pak nedelal dvakrat za sebou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé