Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

( Proc mi nikdo nevolal, kdyz jsem zapsany v poradniku? (zamestnanec si me vzal stranou, vytahl seznam) Podivejte. (otacel strankama) jste na 56miste a prislo nam 8ks. ;o) Budeme dneska vsechny obvolavat, zda je jeste chteji a pokud reknou ze ne, tak se na vas treba dostane. Dnes vam urcite zavolame. Nikdo jeste nevolal. Uz pri vstupu do prodejny, jsem letmo zabrousil na cenovky iphone 5 a rikam si. To jsem chtel opravdu utratit tolik za iPhone 5 16GB? 19.890,- Podle me, kdyz jsem tu byl poprve, tak otevirali nove obchod a pan mi rikal, ze maji stejne ceny jako na apple. Mno nic. Beztak ho nemaji, tak odchazim. 

Dobrý den, iPhone je jediný produkt, který nedistribuuje Apple jako takový, ale mobilní operátoři. Vždy dodržujeme prodejní ceny doporučené naším dodavatelem. Stejně tak je tomu i u iPhone. Z toho důvodu máme jinou cenu než mají v Apple Store.
"
Klobouk dolu.
"

Citace s FB stranek iStyle
Vždy dodržujeme prodejní ceny doporučené naším dodavatelem. Stejně tak je tomu i u iPhone. Z toho důvodu máme jinou cenu než mají v Apple Store.

Preji at' neprodaji ani jeden kus za tu jejich "standartni cenu"

"

"

4s by som uz nechcel. Najprv mi nevyhovovala vaha, ale teraz ked chytim 4s, tak mi to pride ako tazka mala tehlicka
Ked si raz zvyknes na ten vacsi displej, neni cesty spat 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé