Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ls8 píše:Já tomu prostě nerozumím, té honbě za co nejtenčím mobilem. Pak se musejí dělat takévhle kompromisy, jako menší baterka, vystupující objektiv apod. Apple se vždy vyznačoval právě tím, že nedělal kompromisy. A je to na závadu i ergonomice, už iPhone 5 se mi blbě drží v ruce bez obalu, teprve s obalem, který jeho tloušťku zvětšil na 10-11mm se mi drží pohodlně. Ale je pravda, že mám skoro 2m a tlapu jak medvěd.
cuting píše:Někde jsem zaslechl info, že Apple končí s iPadem Mini . Takže možná bude 5,5 palců nový iPad Mini a 4,7 nový iPhone 6. To by mi i dávalo smysl.
Jinak, co máte všichni s tou vystouplou čočkou ? Na iPodu je léta a nikdo si toho ani nevšiml a teď z toho mnozí dělají drama. A ty pásky ? Plastové 100% nebudou, v kombinaci se safírem na přední straně to vidím na přinejmenším leštěný hliník. Také mne to moc nenadchlo, ale v realu ty pásky např. na HTC nevypadají špatně. Vzpomínáte na skleněný telefon ? To bylo také zpočátku řevu... A stejně i přes čočku a pásky si ho všichni zase koupíme, a rádi. iPhone už dávno není o železu ale stále více o provázaném ekosystému. A i když se asi Jobs v hrobě trochu vrtí, pořád to je a bude to iPhone.
Leonko píše:Lenže keď tam dáš viac megapixelov, tak logicky tam asi nedajú blbú optiku ne? Ešte pri spoločnosti ako Apple. A v čím viac mpix tým musíš dať aj lepšiu optiku. A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti. Trochu uvažujte dopredu.
Arcane píše:Leonko píše:Lenže keď tam dáš viac megapixelov, tak logicky tam asi nedajú blbú optiku ne? Ešte pri spoločnosti ako Apple. A v čím viac mpix tým musíš dať aj lepšiu optiku. A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti. Trochu uvažujte dopredu.
absolutní blbost...počet megapixelů nemá s velikostí, či kvalitou optiky (tedy jak jsi říkal, když tam dají hodně mpx, tak tam nedají špatnou čočku) co dělat. Optika Lumie 1020 má 41mpx a optika klasické zrcadlovky od Nikonu Coolpix L830 má 16mpx. Který foták je větší? Myslíš si, že Lumie má tím pádem lepší optiku?
http://leiphone.qiniudn.com/uploads/10- ... -47-71.jpg
http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/7a7 ... d267cc.jpg
Nevztahuj velikost mpx absolutně na rozměry dané optiky. U toho jde čistě o to, čeho je ta optika schopná, jaký má rozsah ISO, jaký má typ stabilizátoru, rychlost snímání za vteřinu, kvalita videosekvencí, crop factor, nejkratší expoziční čas atd.
Tím by se měly fotáky poměřovat, ne tím kolik kdo dal kam mpx a vztah tlouštky fotáku na mpx.
A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti.
Buď dá do 6ky ešte väčšiu a lepšiu optiku ...
Marthin píše:Dle posledních úniků by zapínací tlačítko mělo být zboku...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]