Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
že pokud mi nemůžou dát nový kus, tak chci zpátky peníze to řekl, že nejde
Roman_Pe píše:Tak poviem ti len toľko, že s tebou pekne vyjeb...
Odstoupení od smlouvy dle § 53 odst. 7 obč. z. ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží
Raiton10 píše:Jinak myslím, že Britex ani iPhony opravovat nemůže, není to odborný servis, pokud se pletu opravte mě.
PiiiRKO píše:Tak když to tak čtu, tak asi půjdu do 5 bez Ska..
PiiiRKO píše:Můžu se zeptat, proč je zbytečné kupovat 5tku? Kdybych měl peníze na nový 5S z apple.cz, už ho dávno mám, ale jsem student a peněz není nazbyt, takže spíše řeším cestu kvalita/cena.
georgeoldman píše:takže vážení kolegové: právě mi dorazil nový iPhone 5S na výměnu, nejenom že se nyní viklá (ale brutálně) úplně všechno - PB, vibrační tlačítko, volume tlačítka, ale v pravém horním rohu se dá zamáčknout displej cca 1 mm! Takže takhle ne, milý Apple. Již jsem požádal o refundaci a druhý kousek je na cestě zpět. Mám Apple rád, používám ho dlouhá léta, ale kvalita jde do prdele. Měl jsem x iPhonů, co leze z těch linek v Číně teď, je hrůza. Teď musím vymyslet, co koupím. Možná návrat k pětce či 4S.
mike-biker píše:Takže s reklamacemi přímo u APPLE Store se to řeší takto:
Do 14ti dnů výměna kus za kus bez problémů. Po tom řeší reklamace Český servis, kde vyměňují kus za kus, ale není zaručeno, že reklamující dostane nový kus. Může dostat "repas", takže podle mne se ani moc neřeší, když někdo vrátí iPhone s tím, že mu haraší PB. prostě ho dostane jiný a hotovo.
Dle obchodních podmínek musí být vyměněný iPhone samozřejmě plně funkční, ale může mít i drobné vady na kráse. (Mírné vlasové škrábance atd.).
Takže kdybych reklamoval svůj nový iPhone, kde mi lupe sklo v rohu, mohu teoreticky dostat "mírně jetý" telefon někoho, kdo reklamoval volný PB.
Awe píše:mike-biker píše:Takže s reklamacemi přímo u APPLE Store se to řeší takto:
Do 14ti dnů výměna kus za kus bez problémů. Po tom řeší reklamace Český servis, kde vyměňují kus za kus, ale není zaručeno, že reklamující dostane nový kus. Může dostat "repas", takže podle mne se ani moc neřeší, když někdo vrátí iPhone s tím, že mu haraší PB. prostě ho dostane jiný a hotovo.
Dle obchodních podmínek musí být vyměněný iPhone samozřejmě plně funkční, ale může mít i drobné vady na kráse. (Mírné vlasové škrábance atd.).
Takže kdybych reklamoval svůj nový iPhone, kde mi lupe sklo v rohu, mohu teoreticky dostat "mírně jetý" telefon někoho, kdo reklamoval volný PB.
Tak tohle je nejhorší zpráva co jsem mohl slyšet!
Nechávám si svůj iPhone. Abych dostal poškrábanej iPhone po někom to vážně nechci!
Mám stejný problém se sklem v pravém horním rohu s tím že mám malou mezeru mezi displayem a hlinikovým rámečkem + samozřejmě viklající se tlačítka( čočka foťáku dělá minimální zvuk oproti power tlačítku).
Abych po reklamaci dostal ještě horší kus to asi nehodlám riskovat a být měsíc bez telefonu se Mě také nechce být. Počkám až vyjde 6tka a poté dám 5sko na reklamaci a prodám.
Nenapadá mě žádné rozumější řešeníAť už je v ČR Apple Store.
Raiton10 píše:uvidíme, uvidíme , každopádně takto už nikdy víc, to je i pro další potenciální kupující aby to nebyl zbytečný OT, pokud neberete telefon na tarif, vždy prvně kupte u apple.cz, bez keců pošlou nový, většinou kurýr s novým telefon dojede dřív, než ten co si ho má vyzvedávat, tak o nic nedojdete nebo vrátí peníze, až pak doporučuji zkusit operátory.Netrpělivost se nevyplácí.
Jinak myslím, že Britex ani iPhony opravovat nemůže, není to odborný servis, pokud se pletu opravte mě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé