http://www.macrumors.com/2014/09/22/iph ... -charging/
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Leonko píše:jo viem, že je medzinárodná![]()
Chrono Leggionaire : Keď si predstavím aké je s tým trápenie po tom roku. Že ľudia cestujú do zahraničia kvôli telefónu a musia potom riešiť veci komplikovane. Ešte keď zohľadním, že predtým mal v podstate to isté, len s menším displejom. A pritom stačí počkať mesiac a pol/2 mesiace. Tak nemá sa človek smiať ? Ešte keď vždy boli prvé kusy poruchové. Máš pravdu ono to nieje na smiech, to už je na pláč.
kotelník píše:Ja o zaruku neprisel. Mam rok mezinarodni a druhy rok v nemeckustalo me to 500kc. Navic jsem se seznamil s Petrem Marou, jeden jsem mu vezl
Dalsi veci je fakt, ze toto je roky stara zalezitost a NEMA nic spolecneho se zacatkem vyroby!! Nevim jestli to pisu cinsky, nebo kde je problem, ze to ani jeden nechapete!
thera píše:a co mobilita? nosíš s sebou ip6+ stejně často jako 5s? toho se právě obávám, 5S můžu nosit v kapse, v šortkách, doma, v práci, všude, na poli (bez legrace, u rodičů jsem s ním sbíral brambory...a taky hned používat, fotit děti, apod. To u iP6+ asi možné tak úplně nebude...
thera píše:nějaké nové postřehy ohledně iP6+ od majitelů? pořád se rozhoduji ip6/6+. klidně i zkušenosti po "delší" době používání (Jadro a spol.), díky
kotelník píše:Ja o zaruku neprisel. Mam rok mezinarodni a druhy rok v nemeckustalo me to 500kc. Navic jsem se seznamil s Petrem Marou, jeden jsem mu vezl
Dalsi veci je fakt, ze toto je roky stara zalezitost a NEMA nic spolecneho se zacatkem vyroby!! Nevim jestli to pisu cinsky, nebo kde je problem, ze to ani jeden nechapete!
cuting píše:Tak jsem dostal obaly na 6 a 6Plus. iPhone zásadně nosim v obalu a tak jsem chtěl vědět realnou velikost včetně obalu. Rozdíl mezi iPhone 5S a iPhone 6 (4.7.) je minimální , model 6 Plus zase až tak děsivý není, překvapilo mne, že se vejde včetně obalu v pohodě do většiny kapes s vyjímkou košile. Také jej bez problemu dam i s obalem do držaku v autě....
Domnival jsem se, ze mi ty obaly pomohou s výběrem , ale jsem ještě více zmatený
mike-biker píše:Jsem rovněž majitelem iPhone 6 Plus, teď jsem vybalil i nově příchozí MacBook Pro 15", takže mám iOrgarsmus.![]()
iPhone 6 Plus je obrovský, ale ne nepřekonatelný. Hodím sem potom fotky v porovnání iPad Mini, iPhone 6 Plus a iPhone 5.
Opravdu není na nošení do kapsy, dnes jsem koupil v iSetosu i Invisible Shield sklo za 799 Kč.
Protože jinak by se téměř jistě brzy poškrábal.
Nejvýstižnější je asi přirovnání k hybridu mezi iPadem a iPhonem. I funkčnost tomu odpovídá. Něco málo má z iPadu, ale většina je starý dobrý iPhone.
Výdrž nemohu zatím posoudit - včera jsem nabíjel na 100% a za skoro den jsem na polovině. Ale určitě vydrží déle než jakýkoli předchozí model, troufnu si tvrdit, že tak o třetinu nejméně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé