No nevim, jestli vracej prachy... Posílali to do servisu, kterej se k tomu musí vyjádřit. A já tam dneska nebyl...

A Teď jsem mimo Prahu, takže se tam stavím někdy asi v úterý.
Prodávat? Hm... budeš tratit hodně... Prodáš 16GB model se štěstím za 10 tisíc...
A 2G bych nekupoval... Ostatně... po každém updatu FW všechno znova nastavovat, čekat na JB, a hackovat telefon... Mě to nějak neláká. Kdyby to byl telefon zdarma na hraní, tak klidně... Ale když to chci používat jako osobní stroj, tak čekám jistou spolehlivost.
Jinak... Prosakuje se, že Apple urychleně chystá nový model iPhone... Snad na jaře? Což o něčem vypovídá. Chudáci děti, co letos dostanou třigéčko, a rodiče si budou myslet, že jim koupili bůhví co... Už se mě pár lidí ptalo... A prostě jim nevymluvíš, že ten telefon se prostě nepoved, a budou s ním jen problémy. Ale aspoň pak můžu říkat, že sem je varoval

Tohle neni první průšvih Apple s plastem... První byl u iPodu anni 1. generace - měkký plast, a v kapse uživatelům praskal displej.
Potom bílé Macbooky co rychle zežloutly...
No, a teď iPhone 3G... Prakticky kdykoli Apple použije plast, je to v podstatě tragédie.
Osobně si myslim jednu věc... Pokud je vás, co vám upadlo tlačítko hlasitosti hodně, měli by jste pravděpodobně šanci na úspěch při reklamaci... Ale je to trichu běh na dlouhou trať. Takže je otázkou, jestli se to vyplatí... To je možná lepší poslat ten telefon do toho bazaru.
EDIT: Zprávu pošlou... Mě Vodafone pravidelně informuje SMS o stavu reklamace... A to i když jsem zákazník konkurence

Rozhodující je u tebe, jestli (citace - asi trošku nepřesná) "den po dni uplynutí lhůty na vyřízení reklamace" bude telefon na prodejně. Pokud ne, máš nárok na výměnu zboží, nebo odstoupení od smlouvy.