Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

samson010 píše:Sedrik123 - s diodou a oranzovymi dotkami som to riesil dost dlho, cital fora atd, vyzera to na hardware chybu, dokonca to niekto aj reklamoval na apple fore, takze software to pravdepodobne nezlepsi.

Sedrik123 píše:Po týdnu užívání:
- microSIM - u VF mi udělali prý "clon" mojí staré simky, ale nebyli schopni mi do ní předat kontakty z té původní (i když mi to operátorka slíbila) - ale co, s tím se dá žítCo je ale horší je to, že microSIMka nepřijímá bankovní zprávy. Pokud teda máte konto u Reiffky (eKonto původně od eBanky) a používáte mobil pro přístup, pak si starý telefon chvíli nechte. Dneska jsem volal VF a prý se mi do 4 dnů ozvou co s tím.
- proxy senzor - naprosto bez problémů.

Pantani píše:Ale v poznámkách to myslím nešlo, nebo už to taky jde?

toncek píše:Zajímalo by mě jak se chová wifi, zda zůstavá připojené i po zamčení telefonu, protože když mám telefon zamknutý a zmáčknu home button, tak téměř okamžitě se ikonka z 3G změní na wifi - za tu sekundu by podle mě iPhone znovu spojení navázat nedokázal.

Zahradník píše:
Manažer (člověk, který je placený za řízení) totiž ke své práci potřebuje spolehlivý pracovní nástroj a rozhodně nebude ztrácet svůj drahocený čas patláním se s neustálým přeinstalováváním věčně nehotového telefonu.
"

rony píše:...akurat, ze netusi, ze titulky do videa netreeba vpalovat ale zapuzdrit v kontajneri. a video nemusi byt mov ale moze byt m4v mp4 ale to su nepodtatne detaily, co nic nezmenia.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé