Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

gl

Snažím sa vo voľnom čase robiť čo najviac pre Apple komunitu, lenže nie všetko môžem teraz zverejniť pre širšiu verejnosť 
POZOR ale musí napísať, že je LCD funkčné, inak vám je to oničom 

Mimochodom v lete stačí dať do držiaku a potom na slnko
Ja som to hodil na strechu a potom o cca hodinku som to bol kuknúť a vytvrdlo (podobné UV lepidlo, nebol to display z iPhone 5). 

A teraz stačí kúpiť tú najlacnejšiu na UV gelové nechty
Aj keď to bude tak trošku úsmevné, že si chlap kupuje UV lampu na robenie gelových nechtov
Vždy lepšie ako platiť opravu displaya, kde ti vo väčšine lacnejších servisov dajú nekvalitnú čínsku kópiu, ktorá zažltne
Takto to je ako zadarmo a ani servisák to nespozná ak to človek kvalitne nalepí.

Kvalita skla je menej podstatná, dôležité je LCD, ktoré sa tu nemení a ostáva originál

Za tých 25USD je samozrejmé, že musia ušetriť aj na skle.
) vs domáci kutil, čo za pár šupov si chce aspoň dokým si našetrí opraviť iPhone.

Viem, že niektorí na fóre budú hovoriť, že si ich ten predávajúci mohol sfalšovať, ale predsa 150 hodnotení by si nesfalšoval. A ešte treba pozrieť aj koľko mal on predajov a jeho predchádajúce predaje (bolo by podozrivé keby numizmatik (zberateľ mincí) zrazu začal predávať displaye)
Takmer každý servisák keď sa pozrie dovnútra tak rozozná originál od kópie a zruší ti záruku. Ak to chceš dať do záručnej reklamácie tak odporúčam vymeniť iba to sklo ako som písal, vtedy to nemá šancu zistiť ak to správne nalepíš a bude ťa to stáť oveľa menej.

WebScript píše:P.S. ak si niekto rozbije aj LCD od iPhone 5, ktorý teraz niekedy kúpil a nechce sa mu prísť o záruku tak sa oplatí na ebayi vydražiť genuine display s prasknutým sklom a vymeniť iba sklo (investícia ak už má základ (UV lampu, UV lepidlo) je pod cca 45 eur podľa ceny rozbitého displaya) vymeniť, nemali by to spoznať v servise ak to šikovne vymeníte a nepoškodíte vnútro telefónuPOZOR ale musí napísať, že je LCD funkčné, inak vám je to oničom

Koniec koncov obidve sklá sú pravdepodobne robené v Chine, len každá možno v inej fabrike, takže nápis "China" je zavádzajúci
Malo by to byť "Replacement" "Gorilla Glass"
a kolik to tak stoji

chyba se uci posrany 3G mi spadlo tolikrat a nic a ted toto 

Ďaleko lepšie než zvoliť pozáručný servis, ktorý ti nakecá niečo a dajú ti tam lacnú kópiu
Originál nieje možné zohnať, iba kópiu. A kópie majú svoju kvalitu, dopredu nikdy nevieš čo ti tam servis dá a máš po záruke
Takto to máš so zárukou.
vsetko by mozno aj vyslo, ak by som sa nerozhodol vynechat niektore kroky z toho videa. Po tom, ako som ocistil displej, som ho uz dalej nerozoberal a snazil som sa priamo nalepit sklo. Stale tam boli bubliny a nevedel som ich ani za toho pana vytlacit, tak som sklo odlepil a chcel som dat znovu lepidlo, le uz to bolo vsade roztecene, nevidel som poriadne ci tam dalsie bubliny su alebo nie, no robil som to na 4xa nakoniec som uz bol rad, ze to tam vobec je, bubliny hore dole. Len ked som to dal zapiect pod uv lampu,neskoro som si vsimol, ze sklo som dal trochu krivo,ale uz to neslo odlepit. Citil som sa ako pat a mat
a este predtym pocas odlepovania displeja (robil som to zubnou nitou) som zrejme nahrial displej viac ako bolo treba, tak som tou nitou z neho v pravom dolnom rohu zacal stahovat i dotykovu vrstvu, to je len taka folia tenka. Kazdopadne vtedy este displej fungoval, ale po tych maturitach s lepidlom tym, ze som displej este dalej nerozoberal, nieco zatieklo medzi displej a zadny podklad a uz tam bol flak, ktory nesiel vycistit. 

)
tolko moja skusenost s opravou len skla na rozbitom displayi.

...idem to zanovu rozlepit a zalepit zase snad bude dost lepidla.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé