Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Julek píše:Lincoln Six Echo píše: Ty 2–3 roky jsou alespoň pro mě optimální čas pro upgrade.
Já bych byl tak střašně moc rád, kdybych tohle vydržel a nekupoval jako kretén vždy poslední model
Já jsem s 6s teď maximálně spojojený - pořád je to starý dobrý iPhone, ale přece je tak nějak celý úplně nový. Do iPhonu 4 nebo 4S se roční upgrady daly u sebe "obhájit", protože těch změn tam bylo dost a výkonnostní skok byl taky velký.
a rok nato na 6s+ a to je teda oproti 6tke pevnejší a výkonnejší stroj. S tým vydržím do 7s.

je to standardni telefon, za nadstandardni cenu. Jen pro spoustu lidi, je to nadstandardni skvost 

skúsim sa s tým teda naučiť žiť...
Už mi ani to zvláštne cvakanie pri stláčaní home button neprekáža. Takže už len dokúpiť nejaké pekné a zároveň praktické púzdro. Uvažujem nad Spigen Neo Hybrid, prípadne ešte nad silikónovým od Apple. Máte s niektorým z nich skúsenosti? Počula som, že práve tie silikónové a kožené od Apple telefón pri páde príliš neochránia, nakoľko z neho častokrát vypadnú. Respektíve vedeli by ste mi doporučiť nejaké, s ktorým máte dobré osobné skúsenosti?

Puzdro chcem presne kvôli tomu, čo si popísal v druhom odstavci tvojho príspevku. A, áno máš pravdu aj ten Spigen Neo Hybrid nie je nejaký masívny kryt. Mala som ho na 5s a bola som spokojná, nakoľko bol relatívne tenký a teda nepridával príliš na objeme telefónu a čo sa mi páčilo, tak to bolo, že chránil všetky hrany telefónu, čo napr. u Apple nie je. Apple puzdro či už kožené, alebo silikónové sa mi samozrejme páči viac, len sa obávam tej odhalenej dolnej časti...

huld4 píše:Je normalni takove "lupnuti" pri zmacknuti home button? Dela to spis, kdyz macku na prostredek. Kdyz na kraj tak je uplne tichy.

huld4 píše:Take tady ctu 20 stranek o spatne GPS..uz to je nejak vyreseno? To se fakt neda procitat vse..
Prislo se na to cim to je? Nebo jsou to vadny kusy jen? Muzu to nejak efektivne otestovat?

a tobe slape v poho?

huld4 píše:Nestava se vam nekdy, ze kdyz pretocite iphone na lezato v sms, tak zhasne display(telefon se nezamce)...? Nevite co stim?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé