samson010 píše:ahoj, priatelka ma Iphone 3g a zle jej funguje homme button, musi ho stlacit velmi velmi silno, takze to skusi cez reklamaciu, problem je v tom ze zadny kryt je trochu presknuty od casti kde je nabijaci konektor, nebolo to ale sposobene padom,
Sloučeno do existujícího tématu. Metalgirl
reklamuj (mel jsem stejny problem)
icefiresr píše:Ak mas taku velku prasklinu, je to bez sance. Pojde to na mechanicke poskodenie.
hloupost
Tak dnes se mi vratil iPhone od britexu a zase takovi kati, jak popisujete to nejsou. Reklamoval jsem, jak uz jsem zde psal: "Ukoncovani hovoru, a nefunkcni home button." Vzadu jsem mel take prasklinu, ale tu jsem nereklamoval. A iPhone byl opraven! Vymenena elektromechanicka soucastka a prehraní softwaru.
Všiml jsem si take, že predtim jsem mel poskrabaný display a ted nemam. Takze se jim nejspis v servisu zlomil a vymenili sklo, ale jinak spokojenost.
Akorat ted jsem si vsiml,
ze kdyz lehce stisknu v levem hornim rohu u jacku sklo a podepru zezadu prstem. Tak se telefon zacne chovat, jako kdybych zmackl tlacitko power. EDIT 2: Dela to v cele horni tretine telefonu. To si zkontrolujte po navratu z reklamace. I kdyz vetsinou se vrati vybity a u me nemeli origos nabijecku. Aby ho nastartovali. A ja ho mohl zkontrolovat.
Takze jdu znovu reklamovat.
Btw. stvou me lidi, kteri koupi dotovany iphone za 3000 nebo za 1kc. A pak by zpatky chteli 15 000. To co mate na fakture o to muzete zpatky zadat. Dotovany telefon je odmena k tarifu! A ne obracene. Dotovany telefon a za trest tarif:-P
EDIT: Omlouvam se moderatorum, ze jsem psal hned pod svuj prispevek dalsi prispevky. Vim, ze je to na vetsine for proti pravidlum.

Naposledy upravil Mrsina dne čtv srp 19, 2010 8:56 pm, celkově upraveno 2