Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
kotelník píše:A opakovane tak vydrzi, nebo to bylo jen jednou po tomto "restartu" baterie?
serwo píše:Lebo to je kktina. Ak ti ho niekto cmajzne, prip. najde niekto cudzi, tak isto, ako prve, vyberie kartu a spravi reset.
serwo píše:Lebo to je kktina. Ak ti ho niekto cmajzne, prip. najde niekto cudzi, tak isto, ako prve, vyberie kartu a spravi reset.
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Leonko píše:serwo píše:Lebo to je kktina. Ak ti ho niekto cmajzne, prip. najde niekto cudzi, tak isto, ako prve, vyberie kartu a spravi reset.
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Ty asi nevieš ako to po novom funguje však ? Keď spraví reset tak to po spustení po ňom chce aby zadal Apple ID čo tam bolo pred tým,... inak sa ďalej nehne. Ak je Find my Phone vypnuté, tak to nič nepýta.
Už tu toho bolo popísané dosť, len treba otvoriť oči než sa budeš hrať na majstra vesmíru
Jak aktivovat iP5 ios 7.0.4 když neznám původní Apple ID?
Zablokovaný iphone na ID uživatele
serwo píše:Nepis, ze sa nieco neda, ked sa to da. Sam som to skusal na mojom 4S predtym, ako som ho predal.
sheerONE píše:leonko mna sa pytali preco mam vypnute najst iphone tak som napisal ze kvoli baterke tak co tu pleties nieco ine?
sheerONE píše:musim mat zapnute lokalizacne sluzby a tie zeru baterku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé