havrdaj: dnes jsem se s nima mazlil obouma (black i white) asi pul hodiny v obchode ale stejne se nedokazu rozhodnout. fotky vypadali lepe na cernym (myslim jako vzhledove display), ale zas iOS 8 lepe na bilym.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
kotelník píše:Kua co to tady zase trepes? Proc pro me?
Jadro píše:kotelník píše:Kua co to tady zase trepes? Proc pro me?
OT: Tusim, ze to je proto, ze jsi sem postoval zkusenost s vracenim iP v Drazdanech a podotkl, ze to je hlavne pro Leonka
cuting píše:Dnes jsem byl večer u Vodafonu a potvrdili mi, že 24.10. budou mit první kousky. Nevědí kolik a jaké právě na jejich prodejně, ale povídali, že jim zpravidla chodí 20-30 kusů na zahájení . Nechal jsem tam vizitku a prodavač mi slibil, že jakmile přijdou, tak mi jeden dá do šuflíku a zavolá mi. Tak se snad také dočkám. Jdu definitivně do menšího space grey 64 GB.
Obaly na 6+ pak prodám, možná tady. Uvidim. 6+ je i na mé velké ruce a kapsy příliš
Dave píše:supr! diktakze pujdu do white 6 plus 64GB.
ssslnieckooo píše:To havrdah: ja som si kúpila z ebaya nejaký ultra thin zadný priehľadný kryt a som spokojná. Mobil nezhrubol a mám pocit že zadná strana je chránená minimálne vystupujúca čočka foťáku.
Inak stále sa kochám displejom, prešla som z rovnakej uhlopriečky 5,5 konkrétne LG G3 a zdá sa mi všetko nejaké krajšie, lepšie čitateľné. Na čom som sa musela pousmiať, to sú niektoré appky, kde mi nabehne straašne veľká klávesnica, alebo appka má písmo ako pre slepca ešte asi neprispôsobené developermi na také veľké uhlopriečky. Konkrétne myslím appku k náramku jawbone up24, to sú desné rozmery![]()
Skúšala som aj troška fotiť synátora v akcii a teda je pravda, že fotí nádherne, oveľa lepšie ako LG, ale zatiaľ som neporovnávala fotky v iMacu. Čo dodať, prvé dojmy sa lepšia každou minútou používania
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé