Zdravim, uvazuju o koupi iPhonu 4. Muj x let stary 3G uz je na konci sveho zivotniho cyklu, ani jedno ze 3 tlacitek poradne nefunguje, po nahrani noveho FW je strasne pomalej. Drive jsem uvazoval i o 3GS, ale to sem pozdeji zavrhl. Na rovinu rikam, ze na novej nemam penize, tudiz jedine bazarovej. Na Aukru se ceny pohybujou okolo 10-11k, co je pro me, stredoskolaka, porad spousta penez. Tudiz jsem se porozhledl jinde, a nasel sem nekolik iPhonu 4 za velmi slusne penize - od 6 do 8 tisic kc (i 32gb verzi). Je mozne, ze je to nejaka levarna? S internetovym nakupem mam samozrejme dost zkusenosti, ostatne uz muj 3G sem kupoval na Aukru, nastesti sem mel stesti na chlapka, ktery mi ho prodaval. Precejenom, na Aukru ceny okolo 10k, a jinde na mobilnich bazarech ceny o nekolik tisic mensi? Neco mi tu nehraje :/ .. ale presto, zajem o iPhone 4 mam velkej, tudiz sem prodejcum napsal, a uvidim co dal. Vetsinou jde o Prazaky a ja bydlim cca. hodinu jizdy od Prahy, takze neni problem v osobnim setkani. Presto bych se chtel zeptat, na co si dat pozor, kdybych si opravdu nejaky "levny" iPhone 4 koupil? Co vim, tak mu dost vypadava signal.. Diky moc vsem pri hledani toho "praveho"