Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ale aj tak je na Skype pomalý prenos.
"
veď na novom IP by to nemal byť problém.
"

Kdyz jsem mel predtim Samsung Galaxy SII, na kterem kdyz jsem hral Gun Bros a mel to v nabijecce, tak display byl rozpaleny natolik, ze jsem tam dokazal udrzet prst 10 sekund, pak jsem ho musel zvednout a ofouknout.

KUba_ píše:Jen nechápu jak to iOS počítá, pohotovost beru, ale to využití. Vždy tam je více času než jsem to doopravdy používal. Nebo si to alespoň myslím.
Je blbost aby jsem za 1 den byl na mobilu cca čistého času 3-4 hodiny.

barberry.pha píše:Hovoru u 3G vypadavaji pokud vim hlavne u tmobilu a je to diky jejich uzasne novince HD Voice, kde se zvuk prenasi pres 3G jako data a proto je tak super, akorat v miste horsiho pokryti 3G je pak s tim problemtakze bych to nedaval za viny az tak ip5 jako tmobilu.
A ty bydlis v miste kde operatori maji ten rychle mobilni net? U tmobilu tusim nejaka cast brna, mlada boleslav a nejake casti u prahy.
"
Tak zato mi je to cudne, ze sa mi prave nezahrieva ta stredna hlinikova cast. Ale to iba pri narocnych hrach a aplikaciach, potom ked sa dana apka vypne, tak sa prestane zahrievat.
to se pak treba sekla nejaka app co pouziva GPS a na pozadi porad bezi. Pak staci udelat hard reset.
"

Nemôžem dokonca ani žiadne apple zariadenie lokalizovat. Ani raz sa mi to nepodarilo. Co mam s tým urobiť? Máte podobný problém?

uz neviem c mam robit, ani obycajny obrazok neviem poslat na apple zariadenie, nie to este na cudzie. Asi sa neda posielat cez Bluetooth j na ine, vsak? Raz sa mi to myslim podarilo, ked som mal JB, ale teraz uz to nejde.

Metalgirl píše:To se po těch letech ještě divíš, že nelze odesílat na ostatní ne apple zařízení? To je známá věc už několik let. Ale, že ti nenajde ani druhý iP, to už je divné. Ani, když zkusíš spárovat přes hotspot? Objeví se ti v menu na spárování další to iP? Nebo se v menu neobjeví vůbec nic?
Ked zapnem BT a pozeram ako vypisuje vyhladavam, tak ani po par minutach nic nevyhlada a t mozem byt par centimetrov od iPadu alebo iPhonu
A ano, viem, ze BT funguje len v ramci Apple, ale aj tak, je to skoda, ale myslim, ze appka Celeste dokazala posielat aj na ine zariadenia, len zasa treba JB, ktory este nie je
Takze zatial mam ja s niekolko mesacnym pouzivanim IP 5 taketo skusenosti, inak je super! 

"

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé