Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Raiton10 píše:je to tak ta kvalita už není to co bývala, ios 7 je nedodělek a má více chyb jak bárkterý android, jediné co mně u applu drží je vzhled zařízení a zpracování i když to už taky klesá. Včera jsem na svém iphone 5s objevil malý tukanec a to ho nosím pořád v koženém obalu, ani mi nespadl, nikde jsem s ním nebouch nebo něco takového, chovám se k němu fakt dost slušně. Ten hliník prd vydrží když si vezmu kolikrát mi spadla 4ka a nebyly po pádech žádné známky, u ip5s bych měl dírek nebo oděrek na telefonu asi až nad hlavu.
Jadro píše:Ano, to je pravda. Ja ale mluvim o zpracovani. Vule mezi displejem a rameckem. Jako by ramecek byl vyfrezovan vic, nez by mel. Otvor v ramecku pro displej je vetsi nez displej. Power button nakrivo. Ramecek presahuje na tloustku telefonu pres zada, ramecek vystupuje nad rovinu zad a je tam ostra hrana. Ano jsou to detaily. Ale prave tyto detaily tvori celkovy dojem z vyrobku. A u telefonu za 20k by tohle byt nemelo. Kupuju si spickovy produkt, spickovy ma byt. Argumenty typu je to jen telefon neberu. Kdyz za to davam tolik penez, ocekavam, ze je davam prave za to, ze dostanu spickovou kvalitu. Nemam problem za to ty penize dat, ale chci za to prave tu kvalitu...
mike03 píše:Aha tak tyto vady by mi taky vadily, rozhodne bych to resil s applem. Bohuzel pri tolika kusech se zkratka zmetky ukazou. S tim nic clovek ani apple nenadela.
[VYPNITE SI AUTOMATICKY PODPIS TAPATALKU]
ghost_dragon píše:Děkuji za raduale zkoušel jsem i HB pořádně otřít, prsty samozřejmě umyté a přesto to blbne... Takže asi reklamace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé