Kdyz to tady ctu, tak mi to neda a musim neco napsat take. Mam iPhone 6 uz skoro mesic a teprve vcera jsem se zasel do jedne prodejny v Olomouci podivat ma iPhone 6+. Mel jsem vsechny iPhony a nyni me celkem stve ze iPhone 6 neni top telefon od Applu. Ano iPhone 6+ ma lepsi fotak, vetsi display s lepsim rozlisenim a vzdycky si kupuji novy telefon protoze chci tyto nove veci mit ikdyz je "nevyuziji"

.
Jestli nekdo nenosi telefon v kufriku nebo nechodi denne do prace v saku, tak si proste nemuze koupit telefon co ma 5,5". Zkousel jsem ho dat do rifli a vypada to hrozne, to nemluvim o tom, ze v lete nosim kratasy. Navic jestlize chci volat z oblibenych kontaktu tak i presto, ze mam opravdu velkou ruku tak palcem na oblibeny kontakt proste nedosahnu.
Jestlize nyni vezmu do ruky iPhone 4S ktery ma moje dcera tak nechapu jak jsem na takove velikosti displeje mohl neco delat..... velikost 4,7" u iPhone 6 mi naprosto vyhovuje.
Kazdopadne jestli nekomu nevadi ovladat telefon pouze dvouma rukama a nemoznost jej nosit normalne v kapse tak si klidne ten iPhone 6+ muze koupit.
Dle meho nazoru ale toto uz neni telefon ale noseni tabletu pres ktery se da volat