Gekko gecko | pát lis 14, 2008 11:21 pm
Jak tady sleduji v sekci HW problemy s novym iPhonem fakt zacinam litovat te "skvele koupe".
Kdysi jsem mel iPhone2G (ted uz lituji ze jsem ho dal pryc ja piotomec) a po vybornych zkusenostech s nim jsem se rozhodl pro jeho nastpce iPhone3G s podporou siti treti generace,gps atd.
Co se tyka predchudce z HW problemu se snad resil jen spatny displej resp. dotykova vrstva v jedne 4GB serii,jinak NIC!!!
Ted co se zacal prodavat iPhone ctu zde temata: Mnou zalozene Tl.ticheho rezimu,Praskajici kryty+lak na nich (zejmena WHITE verze),fleky na displeji,cerna je temer negativni,bile duchy,nefunkcni tl. home,sleep a sem tam a rozhodne casteji mrtva spodni polovina dotykove vrstvy.
Na zahranicnich forech je to podobne,zajimalo by me jesti tohle panove od apple ctou a co si z toho berou k srdci.
Zatim si libuji jaka je prodejnist a zisky ale spis se hodne lidi nechalo takrikajic napalit a nikdy si jiz od nich po zkusensti s timto modelem nic nekoupi.....je to lidem od apple vazne jedno?? prichazeji tim o zalaznikly i ty budouci.....pokd ctou fora rychle je chut na novy iPhone a nasledne reklamace prejde.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2