Odpojuje se wifi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Alo | stř led 21, 2009 2:28 pm

Odpojuje se wifi

Nazdar, připojení a vše okolo přenosu dat přes wifi je v pohodě, ale iphone se od sítě odpojuje. Někdy po 10min, ale třeba i po hodině. Stává se mi to, ikdyž aktivně wifi používám (najednou se odpojí) , takže ne jenom když ho mám zaplé, ale není využívané.
Většinou stačí jít do settings a připojit se znovu na wifi síť, ale někdy pomůže jen restart iPhounu. Stává se mi to v různých sítích a už jsem i restoroval. Myslítě, že bych měl reklamovat?
Díky za rady.
iPhone 3G 8GB FW 3.0
Host
Host

maxmilian | čtv led 22, 2009 11:03 am

Re: Odpojuje se wifi

mam stejný problém stává se mě to jen doma... jinde ne jinde sem připojenej jen pár minut a asi to nestihne :D se odpojit..
jinak doma to přisuzuju trošku slabšímu signálu.. někdy to vítr asi odfoukne ten sigál :lol: pak se zase připojí.. někdy mě to už docela štve ptže třeba večer koukám na youtube a hodí to tam edge no to je pak 50mega hned fuč :lol:
Host
Host

Uživatelský avatar Mirec32 | čtv led 22, 2009 11:15 am

Re: Odpojuje se wifi

Alo píše:Nazdar, připojení a vše okolo přenosu dat přes wifi je v pohodě, ale iphone se od sítě odpojuje. Někdy po 10min, ale třeba i po hodině. Stává se mi to, ikdyž aktivně wifi používám (najednou se odpojí) , takže ne jenom když ho mám zaplé, ale není využívané...
Díky za rady.

Takto to robí aj mne, odkedy mám FW 2.2, na 2.1 to nerobilo. Tiež som aj restoroval ale nepomohlo. Ked hrajem live poker, mám vysokú stávku a dobré karty a zrazu to vypadne tak to dokáže pekne nasrať. :evil:
iPhone4S 16GB, iPhone 3GS 32GB, iPhone3G 8GB, iPad2 Wifi 32GB
Ping ID: mirec
pushme.to ID: mirec
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone