Nejde reproduktor

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

strnad.info | ned dub 05, 2009 11:43 am

Nejde reproduktor

Ahoj,
mám takovu nepříjemnou závadu a nevím kde je problém.Nejde reproduktor. Pročetl jsem si přízpěvky ale nic ztoho nepomohlo. Reinstalace, vytahování sluchátek, vyčistit zdířku na sluchátka atd. Hudba se sluchátek jde, stejně tak telefonování je OK
Ale repro je pořád mrtvé. A dokonce se stává, že mě někdy nejde ani mikrofón při telefonování.
Máte někdo podobné zkušenosti a nějaké řešení. Servis, něco zmáčknou či tak.
dík moc

Uživatelský avatar Beavers | ned dub 05, 2009 11:54 am

Re: Nejde reproduktor

Pročetl jsi opravdu vše? Napiš do vyhledávače pouze výraz reproduktor (nevím, jak jsi postupoval při hledání ty), je tam dost nápadů. Hlasitost iPodu a samotného reproduktoru při telefonování jsou odděleny. To také ber v úvahu. Někdy stačí jen telefon vypnout a zapnout. Anebo Reset All Settings. Nevím, co myslíš pod pojmem reinstalace.
Moderator fóra
Moderator fóra

strnad.info | ned dub 05, 2009 11:58 am

Zkusím se ještě podívat.
reinstalace je umě přehrání celého telefonu.

jerrry | čtv črc 02, 2009 5:11 pm

Mám podobný problém, z ničeho nic mi najednou můj 3G iPhone signalizuje, že jsou v telefonu stále vložena sluchátka (když měním hlasitost, tak vidím v popisku u ikony text sluchátka). Zkoušel jsem restore, vypnutí, pročištění konektoru i opakované vkládání a vysunutí jacku, ale telefon se prostě pořád tváří, že jsou vložena sluchátka a jejich vytažení neregistruje.

A to jsem na něm teď hudbu ve sluchadlech tak měsíc neposlouchal. Nevíce, co by krom servisu mohlo pomoci?
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ygy | pát črc 03, 2009 8:20 am

problem bude asi v tom ze sa odfajcit konektor na sluchatka a iphone to asi nevie pochopit (nieco podobneho tu uz bolo ) alebo skus este raz riadne precistit ak nepomoze tak servis ...
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone