Toz par novinek... (proto do noveho prispevku)
Vsechny kyslik prodejny posilaj iPhonky do Jamy (GSMobil V Jame 8 ) kde provedou kontrolu a rozhodnou o oprave ci vymene.
Jak jsem se dozvedel primo v GSM tak i kdyz se jedna o evidentni HW vadu, tak musi provest i SW kontrolu. Z jakeho duvodu mi pani za pultem nebyla ochotna zdelit

Kontrola, ze nikdy netrva dele nez 3 dny

Toz dyz bych predpokladal, ze O2 posila zarizeni na opravu postou, tak to mame 2dny tam a 2dny zpet => 7dnu. Toz be me zajimalo, kde kde se ty zarizeni flakaj tech zbylejch 23dnu. Bo u kysliku se mi jeste nestalo, aby oprava trvala min nez 28dnu. No treba tentokrat prekvapi...
Dale jsem se na DVOU O2 pobockach dozadoval vymeni iP za meho iP na reklamaci. Na jedne pobocce mi rekli, ze kdyby ho meli tak by mi ho dali, ale na druhe me pan odbyl se slovy, ze oni nemaj s Apple nic spolecnyho, ze jim zadny iP na zapujcu na reklamaci nedava, tak proc by oni meli davat iP.
A posledni zajimava vec co jsem se dozvedel je, ze O2 pristroje nemeni (v pripade HW/SW poskozeni), ale primo z GSM prijde novy kus. Coz me trosku prekvapilo
Přestože máš dojem, žes postupoval správně, když jsi needitoval předchozí příspěvek, tak ti musím říci, že tvůj dojem je mylný. Příspěvky se editují podle stanoveného pravidla i tehdy, pokud pisatel chce něco dodat i po několika dnech, a na jehož příspěvek nebylo reagováno. Takže pro příště by to mělo vypadat asi takto: EDIT - 15.4.09: a budeš pokračovat svým dodatkem. Díky za pochopení. Beavers.