Dobry den,
Bohuzel jsem na foru nenasel kategorii kam by zapadl muj problem, tak jsem ho umistil sem.
Dostal jsem se do velmi zvlastni situace kdy se nejspis skombinoval hardwere porucha, softwere porucha a mozna nejaky virus. Pro lepsi popis vam detailne popisu, co vsechno jse mzazil behem dne.
Vcera vecer jsem mel iphone zapojeny na celkem silne reproduktory a asi to byl stimul k dalsim problemum. Rano jsem zjistil ze mi nefunhuje homebutton a Iphone casto vyhazoval hlasku jestli ho nechci dat do Airplane modu a po par hodinach se mi zacal extremne nahrivat a sekat. Kdyz jsem kolem odpoledne prijel domu, byl jsem rad ze reaguje na USB kabel a nechal jsem ho nabijet. Asi pred hodinou jsem se rozhodl ze pro zacatek udelam restore. Kdyz jsem iPhone zapojil do pocitace, tak se mi ho konecne podarilo zapnout a uz se nesekal, ale na uz USB kabel nereagoval. Tak jsem zacal na foru hledat nejaky podobny pripad kdy se nejspis skombinovaly softwere a hardwere poruchy. Cas od casu sem sledoval Iphone a snazil se ho zachranit opetovnym restartem. Najednou se mi na dosplayi objevil obrazek muze (Nejspis Steve Jobse) s bublinou s napisem ??????(obrazek v priloze). Kdyz se ho snazim vypnout akorat se restartuje a vrati se zminovany obrazek...
Nevim si vubec rady a predem dekuji za kazdy nazor.