O2 reklamace

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Blackbaron | pon čer 15, 2009 12:08 pm

O2 reklamace

Dobrý den,
tak dnes jsem u O2 reklamoval iPhone, nešel na něm microfon..teda když jsem volal tak druha strana nic neslyšela...Prodavač mi ale sdělil že iPhony se v ČR normálně opravují u GSmobile... a ještě po mě chtěl 5000,- za půjčení iphonu.....je to normální???

ls8 | pon čer 15, 2009 12:10 pm

Re: O2 reklamace

kauci na pujceni jineho telefonu muzou vyzadovat
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar vbruno | pon čer 15, 2009 12:22 pm

Projdi si tento topic. Kazdopadne GSMobile jiz pro o2 iphony neopravuje, vim to z vlastni zkusenosti. Nyni je opravuje Britex a na prodejne by ti ho meli prijmout a do Britexu poslat. Pokud to chces uspisit, posli ho tam sam.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Blackbaron | pon čer 15, 2009 12:27 pm

Jo to vim, jen ten prodavač řikal že je flama že se iPhony mění kus za kus...řikal že normálně opravují...tak jak to je?

Blackbaron | pon čer 15, 2009 2:15 pm

Jo a ješte jsem se chtěl zeptat někoho kdo má zkušenosti s reklamací...iPhone prý má nějaké proužky co indikují vlhkost v přistroji a ty prý nefungují nic moc...tak doufám že mi nesdělí že nezjistili zavadu a nebo, že idikatory ukayuji vlhkost v telefonu...a reklamaci tím neuznají :?

Uživatelský avatar antton | pon čer 15, 2009 2:37 pm

No ty prouzky udajne ma, protoze se nerozebira a tak je videt jestli byl namocenej nebo ne. Jeden je v konektoru pro sluchatka a druhy v konektoru dole.
Host
Host

Blackbaron | pon čer 15, 2009 2:59 pm

Aha tak tam jsou ty mršky...No tak ale když řikáš že se nerozebírá tak potom tady něco nehraje...tem typek v O2 (V Olomouci na náměstí) řikal že se normalně opravuje u nás v ČR....tak by mě teda zajimalo jak to vlatně je???Dostanu novej kus, nebo starej ale opravenej??

Blackbaron | stř čer 17, 2009 10:36 am

Nemuže mi někdo odpovědět plz...Mam strach že to pujde do Britexu a tam mi napišou mechanicke poškozeni..reklamace se neuznava...... :? Kamoška z právnické fakulty mi řikala že se nemam bat, že si mužu najmout soudniho znalce a proti tomu nic nezmužou...

ls8 | stř čer 17, 2009 10:45 am

1/ Pokud je mi znamo, iPhony zadna servisni firma u nas fyzicky neopravuje. Servisni firmy, ktere pracuji pro ceske operatory, muzou akorat prehrat firmware a zkontrolovat stav tech nestastnych detektoru vlhkosti. Podle MNOHA ohlasu uzivatelu nejen u nas ale i v zahranici to ale vypada, ze ty detektory jsou prilis citlive a indikuji zateceni kapaliny i kdyz k nemu prokazatelne nikdy nedoslo. Pokud se ma iPhone otevirat a fyzicky opravovat, posila se to do Rakouska.

2/ Soudni znalec ti nepomuze. Ani on totiz nemuze iPhone v zaruce otevrit, protoze by tim doslo k poruseni zarucnich podminek. Posudek znalce tak jako tak servis neni povinnen akceptovat, jedina moznost je soud. A bohuzel na to servisy (nejen iPhonu ale obecne) hresi, ze kvuli veci za par tisic nikdo nepujde do soudniho sporu, ktery muze stat mnoho desitek tisic a muze se tahnout vice nez rok, bez zaruceneho vysledku.

Blackbaron | stř čer 17, 2009 10:46 am

sakra...no a teda jak se ty iPhony opravuji??Meni se prostě kus za kus???

ls8 | stř čer 17, 2009 10:47 am

Nekdy se to posila do servisu v Rakousku, nekdy se meni za novy kus.

Blackbaron | stř čer 17, 2009 10:53 am

Aha diky za odpověď...Pak teda ten prodavač u O2 kecal s tim že se opravuji v ČR...Dokence řikal, že je flama že se iphony neopravuji a že vznikla konkretně na vašem servru.. :D..Tak nevim jak to bude..navic Britex je znamý svým výrokem oxidace, nebo mechanické poškození...tohle mě fakt stve

ls8 | stř čer 17, 2009 11:56 am

iPhony se samozrejme opravuji, ale pokud vim, tak na uzemi CR neni zadny servis k tomu certifikovany.

cheer | stř čer 17, 2009 12:29 pm

No pro toho prodavače může znamenat "že se u nás opravují" to, že je nemění kus za kus přímo O2, ale že je pošlou do českého záručního servisu. To jestli ten český servis je ve skutečnosti fyzicky nerozebírá, ho vlastně nemusí zajímat.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone