rada pro zlepšení výdrže a příjmu po přechodu na 3.0

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

cheer | stř čer 24, 2009 10:18 pm

rada pro zlepšení výdrže a příjmu po přechodu na 3.0

Rada z Jablickar.cz:
"Zasílám řešení pro určitou skupinu uživatelů, kteří mají problémy s výdrží. Údajně totiž zlobí data ohledně připojování k Wifi síti, která jsou v iPhone uložená ze starého firmware 2.2. iPhone se poté celou dobu snaží neúspěšně připojit k Wifi síti a to kompletně zabíjí baterku. Pokud tedy problém s baterií máte, zkuste jít do Nastaveni ? Obecné ? Obnovit ? Obnovit nastavení sítě. Někomu by to mohlo pomoci."

Udělal jsem na unlocknutém iPhone 2G, unlock zachován - naběhl a funguje český T-Mobile, pro domácí wifi jsem musel znovu zadat 35-místné heslo a chodí, jak má.

Nedokážu teď hned zhodnotit, jestli to mělo přínos, ale pro ty, co máte po přechodu na 3.0 (a po obnovení ze zálohy) problémy s výdrží baterky nebo signálem sítí, to určitě stojí za vyzkoušení.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar 2L8 | čtv čer 25, 2009 8:14 am

Re: rada pro zlepšení výdrže a příjmu po přechodu na 3.0

Ahoj, no u mna je to rôzne. Ja nemám JB a prešiel som normálne s iTunnes na nový FW a vyniká sa baterka ako kedy, ale tak vydrží mi max. deň, a to som stále na ňom. :( nemozem odolať. Ale keď som zasa povypinal push notifikácie. v aplikaciach a aj push v nastaveniach v mailoch, tak viac menej to pomohlo si myslím. A keď som prechadzal na nový FW, tak som ho dal pripojiť ako nový a zosynchr. všetky apl. a kontakty, čo som mal. Len raz sa mi stalo, že zblbol - ikonky sa m prelinali, t.j. Že obrázok jednej ikonky bol dopoli prelinany s druhým obrazkom druhej ikonky :D a začal sa zasekavat a veľmi ťahať vydržať batérie dolu. Restore pomohol ...
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone