Blikanie displeja na fw 3.0

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pavuk | pon čer 29, 2009 9:23 pm

Blikanie displeja na fw 3.0

Občas hlavne keď odomykam displej mi začne blikať robí to aj vám?

Uživatelský avatar RazR08 | pon čer 29, 2009 9:33 pm

Re: Blikanie displeja na fw 3.0

:D toto je stary problem...urcite mas zapnutu tu funkciu automatickeho podsvietenia a jas mas nastaveny skoro na minimum...ak to mam takto nastavanene ja mne sa niekedy po odomknuti uplne zhasne..vtedy tu citlivost svetla nejak posahano mera..zvis jas alebo vypni tu automatiku a uvidis ze to nebude robit :wink:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pavuk | úte čer 30, 2009 8:50 am

Nemyslím že to bude tým. Na fw 2.2 sa mi to ani raz nestalo a fw 3.0 mám krátko a už to robilo minimálne 6x!

andrejkovo | úte čer 30, 2009 3:14 pm

nemysli a vyskúšaj to čo ti radí :)

Pavuk | úte čer 30, 2009 4:12 pm

Nevedkovo vyskúšal som a robí to stále....

AAA | úte srp 04, 2009 10:11 pm

Zdravim mam podobny problem ale neviem ci je to to iste no nechcem koli tomu zakladat novu temu. . . mam iPhone3G 16G asi styry dni, nedoslo k ziadnemu mechanickemu poskodeniu alebo co ale nieco nie je ok s displejom. Nejak divne meni sam od seba farby a su tam nejake cmuhy. . . ako keby to bola zodrata VHS-ka. . . hlavne menu ma cele zlty filter ale napr sms su do modra zase a ta farba tam tak prebleskuje. prvy krat sa to stalo po tom ako som ho odpojil s iTunes a odvtedy to uz par krat spravilo bez nejakeho mojho pricinenia. . . vecsinou ked ho potom vypnem a zapnem takto prestane. Nevie niekto co to moze byt? Alebo mam len chybny kus ktory mi vymenia??? dakujem

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone