Samovolne vypinanie iPhone 3GS 3.0.1

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

michal_d | úte srp 11, 2009 10:15 am

Samovolne vypinanie iPhone 3GS 3.0.1

zdravim vsetkych. nestretol sa niekto z vas so samovolnym vypinanim iphonu3G/GS? tel je novy, cca 10dni od vodafonu, po problematickom upgrade na 3.0.1 (zamrzlo to a neslo restorovat) kazdopadne, telefon sa mi vypne niekedy aj 2x denne - bud pocas spustenej aplikacie alebo v noci (a potom zaspim, kedze budik je passs...)
Neviete cim to je? SW alb HW? je to na reklamaciu (a 1mesiac bez telefonu...) alebo staci restore alebo opakovat upgrade OS?
Diky za rady!
Naposledy upravil michal_d dne úte srp 11, 2009 10:45 am, celkově upraveno 1

benedy | úte srp 11, 2009 10:17 am

Re: Samovolne vypinanie iPhone 3GS 3.0.1

Tak restore bych udělal určitě a testoval bych ale pokud možno na čistém OS bez JB a když to bude dál pokračovat,rozhodně reklamovat!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

michal_d | úte srp 11, 2009 10:23 am

iP je bez JB. je to ofigo foun kupeny od vodafonu.

Uživatelský avatar dodo_mt | úte srp 11, 2009 10:24 am

Ak nepomoze Restore tak urcite navstiv tvojho predajcu a popis mu svoj problem a iPhone daj reklamovat.

PS: Restore rob ako novy iPhone neobnovuj zo zalohy!

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

michal_d | úte srp 11, 2009 10:39 am

hm. to je radost. od zaciatku su s tym problemy. supu to v tej fabrike na tony a potom su tam problemy. kupoval som od nich dva rovnake naraz a a jeden bol hned na vymenu. po aktivacii a pokuse zavolat zacal vrestat reprak ako stary modem z 96teho... aj pri prichadzajucom hovore. uplne nepouzitelny. po vymene za iny kus funguje v pohode ale este som na nom neurobil upgrade na OS3.0 (pouziva ho priatelka) tak uvidim, ked dam OS3.0 ci to nebude tym...
zatial diky. stretol sa s tymto problemom uz niekto a ako to riesil?

Ninno | stř zář 16, 2009 2:37 pm

Mám podobný problém. Čas od času se moje 3G vypne. Z ničeho nic to začal dělat. Posledně mu pomohlo pár restore a byl od toho skoro dva měsíce klid. 4dny zpátky zase začal. Problém je v tom, že sotva ho zamknu power buttonem, cca po 30ti sec se vypne úplně. Restartnu ho a šup, zase znova, takhle to mohu dělat celý den. Shodou okolností je taky od Vodafonu. Další věcí je, že jakmile tapnu na foťák, naskočí, neotevře se a prostě se resetne. Vůbec netuším co s tím.. Neví někdo , co by to mohlo být? i kdyby to byl hardware, tak přibližnou cenu opravy?

iPhone by měl být ještě v záruce, nemám od něj účtenku, tak snad se prodej dá identifikovat podle IMEI čísla nebo seriového. Doufám, že si nějak vodafone vede záznam

Každopádně by jakákoli pomoc se hodila. Děkuji

Reb | stř zář 16, 2009 6:52 pm

Caute,

me to taky dela 3GS, tak dvakrat denne, kdyz treba pisu sms, tak je najednou cerno, pak jablko, ale nakonec se rozfacha. Ale otravuje to, kdyz to je kazdy den :-/ Restore a prihlaseni jako novy iPhone samozrejme nepomohl :-/

McDog | stř zář 16, 2009 8:01 pm

Pre tych co pojdu reklamavota...Nezabudnite:Dat si zapisat skutocny stav iPhone a hlavne cidla....!!!!Lebo potom tu bude plakat ze vam nieco neuznali a neviem co....je to tu na fore spomenute uz X krat ale radsej vam to pripomeniem lebo potom by uz mohlo byt neskoro..takze pekny vecer:)

mrzic | čtv zář 17, 2009 12:55 pm

3.0.1 u iPhone 3GS se mi taky restartovala cca 2x za den. Připisoval jsem to JB. Momentálně mám 3.1 a restart 1x za den, dva. Teď mi navíc vyskakuje chyba: "Nelze aktivovat mobilní datovou síť. Chyba ověření totožnosti PDP". Ale to je spíš záležitost operátora, T-Mobile posledního půl roku má na Smíchově nějakou černou díru.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

mrgunis | čtv říj 08, 2009 8:57 am

Zdravim vas,
ja mam ten isty problem s novy 3GSkom, samocinne sa vypina aj niekolko krat za den. je to neprijemne pretoze clovek o tom ani nevie ze je nepristupny a zisti to az tak ked si chce zavolat a .... off. teraz mam vytvoreny taky tik ze kazdu chvilu kontrolujem ci ide alebo nie. tento stav sa deje nezavisle od toho ci je telefon nabity na 100% alebo nie.
je zakupeny v CZ v O2 a blbne tusim od posledneho updatu na 3.1 ale nie som si isty. ak mate este niekto nejake skusenosti poprosim vas o svoje poznatky. ci ide len o fw vadu alebo hw. na Slovensku neexistuje autorizovany servis na iPhone a ist do ciech na dva krat sa mi nechce.
dakujem za rady

Uživatelský avatar masklin | čtv říj 08, 2009 9:04 am

To je zvlastni, mam doma 2G 8GB, dve 3G 8GB a 3GS 32GB (prvni tri s JB) a nikdy se mi tohle nestalo.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

mrgunis | čtv říj 08, 2009 3:13 pm

ved prave, ja mam tiez dom a2G 8GB a vsetko je v pohode. len tento novy 3GS 32GB blbne. je oficialne zakupeny bez JB, oficialny update na 3.1. vypina sa dost casto. moze to byt samozrejme aj HW chyba. ale co som preliezol nejake fora maju aj ini podobny problem pripadne ine problemy. teraz je otazka ci zlbol pri update alebo je sahnuty HW. pre istotu ho dnes restortnem na cisto ako novy phone a uvidime ako sa bude spravat. budem priebezne informovat

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone